Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 17/5

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 17/5

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Εναλλακτικές εκδοχές και επιλογές

Κριός
Η Σελήνη στον Υδροχόο ρίχνει φως στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς. Καλό είναι όμως να γνωρίζεις ότι σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς παραπέμπει σε λάθη, αφηρημάδες και μια «θολή» κρίση, οπότε ας μην έχεις και τόση εμπιστοσύνη σε φαινόμενα που απατούν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να συμβιβαστείς και με πραγματικότητες που... δεν σου αρέσουν! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς προσδίδει ένα «ροζ χρώμα» στις σχέσεις και τις φιλίες σου και σε κάνει πιο καλόπιστο. Οφείλεις ωστόσο να είσαι πιο «υποψιασμένος.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε εμπνέει δημιουργικά και προωθεί τα οράματά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις και μια «καλή πράξη». Από την άλλη πλευρά όμως σε παραπέμπει στο... παρασκήνιο, αφού εκεί «λύνουν και δένουν» άτομα που ναι μεν δημοσίως σε υποστηρίζουν αλλά στην πραγματικότητα σε υπονομεύουν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τα οικονομικά σου, όπου δεν αποκλείεται να βιώσεις και μια ευχάριστη έκπληξη. Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς «θολώνει» την κρίση σου και μπορεί να γίνει υπαίτιος λαθών ή παρανοήσεων. Επιπλέον, ενδέχεται να... εξαφανιστούν αρχεία ή αντικείμενα που χρειάζεσαι, ενώ στην δουλειά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ανανεώσεις κι αν χρειαστεί να «ξεσκαρτάρεις» τον κύκλο των γνωριμιών σου κρατώντας μόνον εκείνες που αποδεικνύονται αντάξιες σου, ως προς τις ιδιαίτερες αναζητήσεις σου. Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, αφού είναι πολύ εύκολο είτε να εξαπατηθείς, είτε να κάνεις λάθος κινήσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Με τον Ποσειδώνα απέναντί σου, το «στοίχημα» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει. Ωστόσο στον «πραγματικό» κόσμο της ύλης και των συμφερόντων μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ακυρώσεις, ενώ γενικότερα τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και συμφωνείτε σε πολλά. Παράλληλα όμως, στα εργασιακά σου, δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη αλλά να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, κάποιος/α προσπαθεί να σε εκμεταλλευτεί.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι που θα σε επηρεάσει καταλυτικά, πέραν μιας ενδεχόμενης αναστάτωσης. Παράλληλα, σήμερα θα έχεις μια καλή ευκαιρία για να πιστοποιήσεις ότι η πίστη και η φαντασία μπορεί να υλοποιήσουν το «αδύνατο»!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Σήμερα θα χρειαστεί να εντοπίσεις «πονηρές» προθέσεις κι όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, είτε στο σπίτι, είτε στην καριέρα σου, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες παγίδες. Στον αντίποδα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πραγματικά επιθυμείς, όσο «εξεζητημένα» κι αν δείχνουν για κάποιους/ες. Την ίδια στιγμή όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει ακυρώσεις, αναβολές αλλά και λάθη ή αβλεψίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις... θέλοντας και μη, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Επιπλέον καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει, δραπετεύοντας έστω και νοερά, σε έναν ομορφότερο και πιο δημιουργικό κόσμο. και από την στιγμή που αυτό γίνεται... δωρεάν, δεν έχεις παρά να «ενδώσεις». Επιπλέον, θα πάρεις δύναμη εμψυχώνοντας τους άλλους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES