Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 18/5

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 18/5

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Έντονοι ρυθμοί ζωής

Κριός
Η Αφροδίτη στον ζώδιό σου σε βοηθά να περάσεις καλύτερα, επιπλέον όμως σου επισημαίνει ότι όσα συμβαίνουν στο άμεσο περιβάλλον σου υπαγορεύονται από ανταγωνισμούς, που μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις χαρακτηρίζονται από πάθη που είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Προσπάθησε λοιπόν να απεμπλακείς από όλα αυτά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Με την Σελήνη στον Υδροχόο οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι απρόβλεπτες, κάτι που μπορεί να σε αποσυντονίσει. Αν όμως μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, τότε θα έχεις απροσδόκητα οφέλη. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να ρίξεις το βάρος στην δημιουργική-καλλιτεχνική σου έκφραση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζει τις φιλικές σχέσεις σου, φέρνοντάς σε μεν πιο κοντά με κάποια άτομα αλλά και βγάζοντας στην φόρα ζήλειες και ανταγωνισμούς, που μπορεί να αλλάξουν δραστικά την άποψή σου για ένα άτομο, τόσο που να «ξεκόψεις» μαζί του. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη στον Κριό τα όσα εύχεσαι και επιζητάς μπορεί να έρθουν μόνον αν πάψεις να απευθύνεσαι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που δεν σε φθείρουν. Αντίθετα, αν ποντάρεις στο μέλλον σου έχοντας πίστη για το καλύτερο, όλα θα εξελιχθούν κατά πως θες, ενώ επιπλέον θα κερδίσεις και την ψυχική σου ηρεμία.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και συνολικά μια νέα πολιτική στην αντιμετώπιση των βασικών θεμάτων που σε απασχολούν και για να φανεί πιο... πειστική μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό προσδίδει ενδιαφέρον στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Η Σελήνη στον Υδροχόο «θίγει» τις ισορροπίες στα εργασιακά σου, ενώ, η καθημερινότητα σου μπορεί να εμπλουτιστεί με απρόοπτα και εκπλήξεις, σε κάθε περίπτωση ,όμως το πρακτικό πνεύμα σου μπορεί να δώσει λύσεις. Επιπλέον, ίσως να θορυβηθείς από μια ξαφνική εξέλιξη που άπτεται της υγείας σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Κριό τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να γευθείς κάποιες έξτρα απολαύσεις αλλά και να βιώσεις μια περιπέτεια αισθηματικής φύσεως. Το θέμα βέβαια είναι ότι με την Σελήνη στον Υδροχόο, σου είναι πιο δύσκολο να περιοριστείς συναισθηματικά και να λειτουργήσεις με βάση τα «πρέπει», ίσως λοιπόν να πάρεις μια απόφαση που σίγουρα θα σοκάρει κάποιους/ες!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη στον Κριό, στην δουλειά σου αλλά και τις εργασιακές σχέσεις σου πολλά εξαρτώνται από συμπάθειες κι αντιπάθειες που στην παρούσα φάση παίρνουν έναν μάλλον ακραίο χαρακτήρα, καταστρατηγώντας κάθε έννοια αξιοκρατίας. Κι επειδή μπορεί να συμμετέχεις κι εσύ σε όλα αυτά, προσπάθησε να λειτουργήσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Η Αφροδίτη στον Κριό σε ωθεί να εμψυχώσεις και να ενθαρρύνεις πρόσωπα που βρίσκονται σε προσωπικό ή συναισθηματικό δίλημμα, κρατώντας όμως τις ισορροπίες ανάμεσα στους «θύτες» και τα «θύματα», αφού πάντα σε αυτές τις καταστάσεις οι ευθύνες είναι μοιρασμένες. Αλλά κι εσύ ενδέχεται να «ζοριστείς» από ανάλογα... πάθη!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους οικείους σου. Από την άλλη όμως, με αφορμή ένα ερωτικό ή προσωπικό ζήτημα, δεν αποκλείεται να προκύψουν ανταγωνισμοί και ζήλειες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου «ξυπνάει» το πρωτοποριακό σου πνεύμα κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε εφαρμογές και επιλογές που για κάποιους/ες ίσως να δείχνουν «εξεζητημένες» Μπορεί όμως να πέσεις και σε αντιφάσεις που «βγάζουν μάτι». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να λειάνεις ενδεχόμενες διαφορές μεταξύ συγγενών και γνωστών.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Η ημέρα σου μπορεί να αποκτήσει έναν έντονα καταναλωτικό χαρακτήρα και σε αυτό θα παίξει σίγουρα ρόλο μια έξτρα παροχή που θα λάβεις. Επιπλέον όμως, δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε αχρείαστες σπατάλες, προκειμένου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μια αλλαγή πλεύσης στα εργασιακά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES