Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 21/5

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 21/5

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Τόπο στην… χαρά!

Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δείχνει πρόθυμη να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εξωραΐσει την καθημερινότητα σου, διώχνοντας μακριά τις σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» και ευχάριστη μέρα, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δραστηριοποιηθείς άμεσα τώρα που το σύμπαν «σε πάει»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων και επαφών. Και ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις, αναμένεται να πετύχεις στο σύνολο των επιδιώξεών σου. Μάλιστα, με την Αφροδίτη και τον Δία να σε «προμοτάρουν» μπορεί να ωφεληθείς από ενέργειες άλλων που δρουν παρασκηνιακά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Όσο κι αν ο Ερμής στον 12ο φυσικό οίκο σου σε ωθεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις «εσωτερικές υποθέσεις» σου, η ημέρα σου τελικά αναμένεται να είναι πολύ παραγωγική ως προς την βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και την δικτύωση σου σε κάποιους κύκλους που προς το παρόν προάγουν κυρίως την ψυχαγωγία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Ταύρο σου ανοίγει «πόρτες» σε κοινωνικό επίπεδο, η δε Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει επιπλέον «πόντους», συμβάλλοντας σε μια σημαντική επιτυχία. Και είτε αυτή οφείλεται στην αναγνώριση των προσόντων σου, είτε καθαρά στην τύχη, δεν έχεις παρά να τη… χαρείς και να περάσεις όμορφα, αφήνοντας στην άκρη όσα σε προβληματίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Ο Ερμής στον Ταύρο σε φέρνει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας σου συστήνουν να «κυκλοφορήσεις», είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού εκεί κρύβεται η χαρά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Με τον Ερμή στον Ταύρο, είναι πολύ πιθανόν να συζητούν για σένα χωρίς την παρουσία σου, μην ανησυχείς όμως αφού είναι για το καλό σου. Ωστόσο, δικαιούσαι κι εσύ να «ξανοιχτείς» σε κουβέντες ή να δημοσιοποιήσεις ιδέες και σχέδια, αφού θα τύχουν ευνοϊκής αντιμετώπισης. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια επιμορφωτικού χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Η ημέρα προσφέρεται για να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στην περαιτέρω δικτύωση σου σε «μεγάλα σαλόνια». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις θέματα που αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Ταύρο βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου και τελικά να συνεργαστείς, έχοντας διασφαλίσει τη θέση και τις προοπτικές σου. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να ανοίξει πολλές «πόρτες», αρκεί να φερθείς διπλωματικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας ευνοούν τα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Ο… φίλος σου ο Δίας αλλά και η Αφροδίτη αναμένεται να πολλαπλασιάσουν τις χαρούμενες και όμορφες στιγμές κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Επιπρόσθετα, φαίνεται να έχεις κάποιες δημιουργικές εμπνεύσεις που δεν θα έπρεπε να μείνουν ανεκμετάλλευτες, ενώ η καλή σου τύχη μπορεί να σου φέρει κέρδη και αποκτήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Ταύρο σε ωθεί να επικοινωνήσεις με κόσμο και να «ξεπορτίσεις», προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις αλλά όσο καλά δείχνουν τα πράγματα στον «έξω κόσμο», άλλο τόσο είναι και στο σπίτι σου. Μονά ζυγά δικά σου, δηλαδή! Μάλιστα, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις τον χώρο σου πιο άνετο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου. Ίσως μάλιστα να επισπεύσεις αυτές τις διαδικασίες εξ αιτίας της άφιξης ενός σημαντικού προσώπου. Παράλληλα, καλείσαι να ξεχάσεις ότι σε βασανίζει, δίνοντας προτεραιότητα στις μικρές καθημερινές απολαύσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να γίνεις πιο εξωστρεφής, αξιοποιώντας τα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα που σου προσφέρει. Η ημέρα λοιπόν προσφέρεται για επαφές και ταξίδια. Επιπλέον μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου χρήσιμες πληροφορίες, ενώ αν έχεις να εισηγηθείς ή να δημοσιοποιήσεις κάτι που θεωρείς σημαντικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES