Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Ο Αύγουστος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 9

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Αύγουστος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 9 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (9), 12+9=21. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+1 =3. Το 3 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Αύγουστο.

Για τον μήνα Αύγουστο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Ο νέος κύκλος που ανοίγεται μπροστά σου μιλάει για έρωτα και ταξίδια αυτογνωσίας. Απόφυγε να παγιδευτείς στην υποκειμενικότητά σου και μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε αποσυντονίζει.

Επαγγελματικά: Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις αυτό το διάστημα είναι το δυνατό χαρτί σου σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό σου χώρο. Στήριξε τους στόχους σου, φρόντισε όμως να απολαμβάνεις και την καθημερινότητά σου.

Οικονομικά: Ξέρεις να επιβιώνεις χωρίς να στερείσαι τίποτα.

Αισθηματικά: Μην τεντώνεις τόσο πολύ το σκοινί γιατί ενδέχεται και να σπάσει. Αν είσαι μόνος/η, για να μπει κάποιος/α στην καρδιά σου πρέπει προηγουμένως να αποδείξει τι αξίζει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Καιρός να αφήσεις πίσω σου ό,τι σχεδιάζεις για τους άλλους και να κυνηγήσεις ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι πιο καλά με τον εαυτό σου και σε φέρνει πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σου.

Επαγγελματικά: Το δυνατό σου σημείο είναι ότι βλέπεις ξεκάθαρα με ποιον τρόπο μπορείς να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου με συναδέλφους, υφισταμένους ή προϊστάμενους.

Οικονομικά: Οριοθέτησε τις ανάγκες και τα έξοδά σου.

Αισθηματικά: Έχεις την αίσθηση ότι ο/η σύντροφος σου δεν σε καταλαβαίνει. Αν είσαι μόνος/η, δεν σου λείπουν οι ευκαιρίες αλλά χρειάζεσαι χρόνο για να νοιώσεις ασφάλεια και να κάνεις το επόμενο βήμα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτόν τον μήνα η ζωή σου χαμογελάει και όλα συνηγορούν για να κατακτήσεις τις κορυφές που ονειρεύεσαι. Οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται πιο εύκολα με θάρρος και αποφασιστικότητα.

Επαγγελματικά: Με καλά μελετημένες στρατηγικές κινήσεις οδηγείς τα πράγματα εκεί που τα θέλεις. Ό,τι επιθυμείς και ό,τι μπορεί να κάνει τις φιλοδοξίες σου πραγματικότητα είναι προ των πυλών.

Οικονομικά: Εναλλακτικές λύσεις σου επιτρέπουν να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικά: Ένα ταξίδι συνηγορεί με το απρόοπτο και σας προσφέρει ευκαιρίες χαράς και διασκέδασης. Αν είσαι μόνος/η, μια ιστορία πάθους θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Οι συγκυρίες είναι λίγο ζόρικες, αυτό όμως δεν σε εμποδίζει να κρατήσεις τα θετικά από τις εμπειρίες και να προσδιορίσεις με ακρίβεια τι θέλεις αλλά και τι δεν θέλεις από τη ζωή και τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά: Μη δέχεσαι παθητικά τα πράγματα που δεν σου ταιριάζουν και ανάπτυξε μια συμπεριφορά ανάλογη με το τι πιστεύεις ότι σου αξίζει. Πιθανή μια ευκαιριακή εργασία.

Οικονομικά: Ξεκαθάρισε τη θέση σου απέναντι σε αυτούς που απαιτούν πολλά.

Αισθηματικά: Μετά από ουσιαστικές προσπάθειες η σχέση σου εμφανίζει αισθητή βελτίωση. Αν είσαι μόνος/η, οι φίλοι σου θέλουν να σε βοηθήσουν, αλλά κατευθύνουν τις ενέργειές σου σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και οι αποφάσεις που παίρνεις είναι καθαρά δική σου υπόθεση. Μην αφήνεις κανένα να σε επηρεάσει, σε ό,τι βήμα κι αν κάνεις, εμπιστεύσου μόνο τη διαίσθησή σου.

Επαγγελματικά: Να είσαι ανοιχτός/η σε νέες προτάσεις και ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, ακόμα κι αν σου φαίνονται ασήμαντες ή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις σου, διότι θα σε ωφελήσουν στο άμεσο μέλλον.

Οικονομικά: Η ροή των χρημάτων προβλέπεται λίγο απρόοπτη αυτό το διάστημα.

Αισθηματικά: Πρόσεχε τον τρόπο με τον οποίο διεκδικείς τα θέλω σου και προβάλλεις τα πιστεύω σου. Αν είσαι μόνος/η, είναι καλή περίοδος για να κάνεις πραγματικότητα τα ερωτικά σου όνειρα.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αν πιστεύεις ότι η ζωή είναι ρόδινη έχεις πιάσει το νόημα. Μην παίρνοντας τοις μετρητοίς ότι ακούς και αποδεχόμενος/η ότι και οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να είναι ο εαυτός τους, χαίρεσαι την κάθε στιγμή.

Επαγγελματικά: Είναι καλή στιγμή για να λύσεις τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες είχες καταχωνιάσει στο χρονοντούλαπο και να δώσεις μια οριστική απάντησε σε ένα θέμα καριέρας.

Οικονομικά: Η τάση σου να ξοδεύεις περισσότερα χρήματα αυτό το διάστημα, δεν θα βάλει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου.

Αισθηματικά: Τα όποια εμπόδια σας είχαν απομακρύνει είναι πλέον παρελθόν. Αν είσαι μόνος/η, χρειάζεται περισσότερη τόλμη και μεγαλύτερη υπομονή προκειμένου να αλλάξεις κάτι που θεωρείς δεδομένο.

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα απρόοπτα και αναταράξεις κλυδωνίζουν τις παντός είδους σχέσεις σου. Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, τώρα θα ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι.

Επαγγελματικά: Η ασυνεννοησία σε αποσυντονίζει και χάνεις την μπάλα. Προβληματίσου για τις δικές σου επαγγελματικές φιλοδοξίες και άφησε τους άλλους να χειριστούν τις δικές τους.

Οικονομικά: Χρήματα έρχονται αλλά ξοδεύονται σε αναγκαίες καταστάσεις.

Αισθηματικά: Η αισθηματική σου ζωή παραμένει στάσιμη και θα ήταν άσκοπο να προσπαθήσεις να αλλάξεις οτιδήποτε. Αν είσαι μόνος/η, μικροαποδράσεις σε χαλαρώνουν.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Η μίνι κρίση που περνάς στα επαγγελματικά σου είναι μεν περαστική, αρκετή όμως για να δοκιμάσει τις αντοχές σου. Δύναμη και υπομονή, ο επόμενος μήνας θα είναι πιο ανακουφιστικός.

Επαγγελματικά: Διανύεις ένα από τα πιο απαιτητικά και επίπονα διαστήματα της επαγγελματικής σου ζωής. Οι προοπτικές όμως για αναγνώριση είναι εμφανείς και σύντομα θα σε ανταμείψουν.

Οικονομικά: Βρίσκεις τρόπους να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε πιέζουν οικονομικά.

Αισθηματικά: Η ψυχολογική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να πάρεις οριστικές αποφάσεις ούτε να κλείσεις θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος/η, οι εξελίξεις που περιμένεις καθυστερούν.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Καλή σκέψη η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, ανεβάζει την ψυχολογία σου, απογειώνει την ερωτική σου διάθεση και ταυτόχρονα σου επιτρέπει να κερδίσεις πόντους στην κοινωνική ζωή σου.

Επαγγελματικά: Αν κάποια πράγματα δεν κυλάνε όπως τα θέλεις και είσαι έτοιμος/η να το βάλεις στα πόδια, θυμήσου ότι το γινάτι βγάζει μάτι. Καλύτερα να αφήσεις τα πείσματα μέχρι να βρεις την εναλλακτική εργασία που ονειρεύεσαι.

Οικονομικά: Μια αλλαγή αντίληψης τονώνει τα οικονομικά σου.

Αισθηματικά: Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου και διεκδίκησε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, δες τα επαναλαμβανόμενα λάθη σου και άλλαξε μοτίβο συμπεριφοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr