Το νέο mobile app που θα σε βοηθήσει να έχεις φέτος τα άστρα στα χεράκια σου!

Το νέο mobile app που θα σε βοηθήσει να έχεις φέτος τα άστρα στα χεράκια σου!

Τις χρειάζεσαι επειγόντως και ευτυχώς, πλησιάζουν. Ο λόγος για τις καλοκαιρινές σου διακοπές που θα σου δώσουν -επιτέλους- την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να αλλάξεις παραστάσεις.

Μετάτρεψε τις λέξεις σε εικόνες: Εσύ ξαπλωμένη στη στιλάτη πετσέτα σου, κάνοντας ηλιοθεραπεία, πίνοντας έναν δροσιστικό καφέ και διαβάζοντας τα νέα για τα ερωτικά σου και τις προβλέψεις της ημέρας από την αγαπημένη σου εφαρμογή. Όλα αυτά ενώ τα κύματα «σκάνε» πάνω στην άμμο!

Αυτό είναι το δικό μου concept για την απόλυτη χαλάρωση και θα σου γράψω τα πάντα για αυτό, ώστε να μπεις κι εσύ γρήγορα στο καλοκαιρινό mood. Δεν χρειάζονται πολυτέλειες και υπερβολές. Αρκεί να έχεις καλή διάθεση, το μαγιό σου, τα κατάλληλα προϊόντα και το νέο app του Astrology.gr. Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να χαίρεσαι τον καλοκαιρινό ήλιο, έχοντας τα άστρα στο χέρι σου!

1. Η πρώτη μου συμβουλή είναι να φροντίσεις να μην παραφορτώσεις την τσάντα θαλάσσης, αλλά να μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου στην παραλία τα «must» της ομορφιάς σου. Ποια είναι αυτά; Τα αντηλιακά σου και τα λαδάκια σου για την ενυδάτωση των μαλλιών και της επιδερμίδας σου.

2. Η δεύτερη κίνηση που αξίζει να κάνεις είναι να «κατεβάσεις» το mobile app του Astrology.gr. Τι πιο ωραίο και χαλαρωτικό υπάρχει από το ενημερώνεσαι από την παραλία για κάθε πτυχή της ζωής σου; Προσωπικά. την «κατέβασα» και έκτοτε έγινε η αγαπημένη μου, καλοκαιρινή συνήθεια, για αυτό και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου την εμπειρία μου.

Την εφαρμογή θα τη βρεις δωρεάν -τόσο για iPhone όσο και για Android- και με ένα «κλικ» θα ξεδιπλώσει μπροστά στα μάτια σου ολόκληρο τον αστρολογικό σου χάρτη -και όχι μόνο!

Εγώ μπήκα στο Google Play Store, έκανα download τη νέα εφαρμογή του Astrology.gr και «κόλλησα»! Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να συμπληρώσω την ημερομηνία και την ώρα γέννησής μου και μέσα σε… χρόνο DT είχα στη διάθεσή μου όλα τα αστρολογικά στοιχεία που με αφορούσαν. Προβλέψεις, χαρακτηριστικά και ιδιότητες των ζωδίων, ανάλυση χαρτών και συναστρίας και πολλές ακόμη εκπλήξεις βρέθηκαν ξαφνικά και δωρεάν στα χεράκια μου!

Το καλύτερο είναι ότι βρήκα -επιτέλους- ποιος είναι ο ωροσκόπος μου. Όχι, δεν είμαι Σκορπιός με Ιχθύ, όπως τόσα χρόνια πίστευα, αλλά Σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο! Αυτή η πληροφορία από μόνη της, ξεδιάλυνε το… τοπίο για εμένα! Αφού είδα τον αστρολογικό μου χάρτη και διάβασα την λεπτομερέστατη ανάλυση που μου παρείχε το app, μελέτησα και τα ερωτικά μου και πολύ χάρηκα όταν είδα ότι με τον αγαπημένο μου ταιριάζω πολύ. Για την ακρίβεια, ο άντρας Ιχθύς και η γυναίκα Σκορπιός «έχουν τέλεια ερωτική επικοινωνία».

3. Βέβαια, απόλυτη χαλάρωση στην παραλία χωρίς μουσική δεν γίνεται. Αν θέλεις να αποβάλλεις τις σκέψεις που σε στρεσάρουν, βάλε τα ακουστικά σου και αφέσου στους αγαπημένους σου ήχους. Αποτελεί μια «must» λύση για να αποφύγεις την φασαρία στις πολυσύχναστες παραλίες, αλλά και ένα εύκολο τρόπο για να «ανεβάσεις» τη διάθεσή σου.

4. Τέλος, μην ξεχάσεις να πάρεις μια αδιάβροχη θήκη για το κινητό σου. Διακοπές σημαίνει παραλία και δεν θέλεις να βλάψεις το αγαπημένο σου κινητό από τις πρώτες σου βουτιές! Πώς θα διαβάζεις τις προβλέψεις της ημέρας από το νησί;

Ξάπλωσε, λοιπόν, στην πετσέτα του, βάλε τα ακουστικά σου, μπες στο app του Astrology.gr, «ξεκλείδωσε» τα μυστικά των Άστρων και χαλάρωσε.

Η νέα εφαρμογή του Astrology.gr έγινε ο απόλυτος ζωδιακός σύμβουλος σε κάθε πτυχή της ζωής μου και με την υπογραφή κορυφαίων αστρολόγων, το σίγουρo είναι ότι αυτό το Καλοκαίρι, αισθάνομαι πώς έχω την τύχη με το μέρος μου!