Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 13 έως 19 Αυγούστου, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργειά σου είναι πολύ δυνατή γιατί είσαι συνέχεια σε δράση. Προσπαθείς και κάνεις τα πάντα για να βρίσκεσαι διαρκώς στο προσκήνιο και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αναζητώντας πράγματα καινούργια και διαφορετικά. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα κινηθείς με στόχο την επιβεβαίωση και τη δημιουργία. Από την άλλη, επειδή βρίσκεις καταφύγιο σε οικογενειακές στιγμές φροντίζοντας και βοηθώντας τα δικά σου άτομα, η θάλασσα και γενικά η ηρεμία θα είναι μια μεγάλη σου ανάγκη για να ξεφορτώνεσαι τα διάφορα που σε βαραίνουν.

Μερικές φορές, όταν πρόκειται να δράσεις, βάζεις στην άκρη τη λογική, αλλά τώρα θα τη χρησιμοποιήσεις περισσότερο γιατί καταλαβαίνεις πιο εύκολα το συμφέρον σου. Το καλό είναι πως όταν βρίσκεις την ευκαιρία, θα διασκεδάζεις και μαζί με εσένα θα περνάνε καλά και οι υπόλοιποι γιατί θα είσαι η κινητήρια δύναμη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αφού θα είσαι το επίκεντρο, ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα ιδιαίτερο, εκμεταλλεύσου το για να βγεις μπροστά δημιουργώντας από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr