Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

«Μια στο καρφί και μια στο πέταλο»

Κριός

Ο Δίας απέναντί σου μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου λύσει πολλά προβλήματα και επιπλέον θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητες σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε ωθεί να διαμορφώσεις ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην εξέλιξη ενός περιουσιακού θέματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση, ενώ ευνοεί τα ταξίδια, τις εκδρομές αλλά και τις αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό συμβάλλει θετικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία και την εργασία σου, παρέχοντάς σου ευκαιρίες για να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ότι σε απασχολεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει ένα όμορφο δώρο ενώ γενικότερα ευνοεί τις αγορές ή τις επενδύσεις, ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση με ευοίωνες προοπτικές. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό, αναμένεται να σου φέρει περισσότερα χαμόγελα είτε λόγω μιας ευχάριστης εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή είτε εξ αιτίας μιας επιτυχίας ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, σε ωθεί να βελτιώσεις την εξωτερική εμφάνιση σου αλλά τελικά όπως κι αν… είσαι, θα σε φέρει κοντά σε άτομα που σε συμπαθούν ή εκτιμούν το έργο και την στάση σου, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να βιώσεις περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα συνδράμει στο να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία, με την βοήθεια κάποιων φυσικών σκευασμάτων. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό κομίζει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ μπορεί να σε φέρει και σε επαφή με κάποια άτομα που ακόμη κι αν «δεν σου γεμίζουν το μάτι», έχουν τον τρόπο για να συνεισφέρουν θετικά στις υποθέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα μιας όμορφης παρέας ή συντροφιάς, διασκεδάζοντας αλλά και αναπτύσσοντας δράσεις που ωφελούν πολλούς/ες. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό, ευνοεί τα οικονομικά σου, μπορεί ωστόσο να σε βάλει και σε επιπλέον έξοδα προκειμένου να καλύψεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Δίας στο ζώδιό σου δημιουργεί ένα θετικό κλίμα κι ίσως η αισιοδοξία σου να αρκεί για να συμπαρασύρεις κι άλλους σε ένα εγχείρημα από το οποίο κανείς δεν θα χάσει. Και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να υποτιμήσεις τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει πιο όμορφο, ανεβάζοντας… κι άλλο τον δείκτη δημοφιλίας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Δίας στον Ζυγό σου παρέχει προστασία από παρασκηνιακές ενέργειες και κακόβουλες προθέσεις, ενώ ευνοεί και τα εργασιακά σου, παρέχοντας σου την δυνατότητα να ξεκουραστείς, μακριά από ευθύνες και υποχρεώσεις, αφήνοντας άλλους στο πόστο σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ευνοεί τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ανοίγοντας «πόρτες» και στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να αγοράσεις κάτι που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται όμως και να στο δωρίσουν! Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν, καλό είναι όμως να υπάρξουν πέρα από τις υποσχέσεις και έργα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Δίας στον Ζυγό, φαίνεται να σου εξασφαλίζει την υποστήριξη ενός ισχυρού ατόμου, κάτι που μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στα σχέδια σου. Κι επειδή είσαι αρκούντως υπεύθυνος/η, αναμένεται να δικαιώσεις 100% την εμπιστοσύνη του, εξασφαλίζοντας την περαιτέρω ενίσχυσή σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φαίνεται να σου εξασφαλίζει μια αξιοσημείωτη πρόοδο ή κάποιες ευκολίες στην δουλειά σου, ενώ οι συνθήκες ευνοούν και την απόκτηση ενός pet. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να επικοινωνήσεις τα σχέδια και τις προθέσεις σου, αφού αναμένεται να βρεις αρκετά άτομα που ενδιαφέρονται για να βοηθήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε φέρνει κοντά σε άτομα συμβατά με τις ιδέες ή τον τρόπο ζωής σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να εμπλουτίσεις και να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα δημιουργικά ενδιαφέροντα σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes