Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 19/8

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 19/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Το παρελθόν ως «οδηγός»

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχει δημιουργηθεί στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις «έδρα» ή να δεχθείς επισκέψεις. Σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά στους δικούς σου, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να διευρύνεις τις επαφές σου, να ταξιδέψεις και γενικά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου αρετές. Μάλιστα, με την συνδρομή του ανάδρομου Ερμή είναι πιθανόν να βρεθείς με πρόσωπα ή παρέες από το παρελθόν ή να καταπιαστείς με μια παλιά σου «τέχνη», που έχει ακόμη πολλά να σου δώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Καρκίνο οι οικονομικές εξελίξεις «τρέχουν» και θέλοντας ή μη θα επικεντρωθείς σε αυτές. Μάλιστα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να αξιοποιήσεις προοπτικές και δυνατότητες που παρέμεναν αδρανείς αλλά τώρα… ήρθε η ώρα να «ξυπνήσουν»! Επιπλέον δεν είναι άσχημη ιδέα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου αλλά και να «μαζέψεις» αυτά που σου χρωστούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου, σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές όσο και τις αδυναμίες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, διορθώνοντας λάθη και συμπληρώνοντας κενά, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν., χωρίς να σε ωφελούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η μεγάλη «κινητικότητα» που παρουσιάζει ο 12ος Ηλιακός οίκος σου, ενδέχεται να συνδυαστεί με μια σειρά αποκαλύψεων για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τις φιλικές σχέσεις σου αλλά και τις συλλογικές δράσεις κι ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις έναν κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων, δίνοντας μια «δεύτερη ευκαιρία» στον εαυτό σου αλλά και σε πρόσωπα που μπορεί να σε είχαν πικράνει στο παρελθόν ή να φάνηκαν κατώτερα των περιστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να πραγματώσεις εδώ και τώρα τα επαγγελματικά σου σχέδια! Φυσικά και μπορείς να το κάνεις, ίσως μάλιστα βρεις τις κατάλληλες επαφές. Παράλληλα όμως δεν θα λείψουν οι διαφωνίες, πολύ περισσότερο αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να βάλεις νερό στο κρασί σου. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και τη διάθεση σου να ταξιδέψεις ή να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως και κάποιες επαφές του εξωτερικού ή με άτομα που κατέχουν μια πολύτιμη εμπειρία στο αντικείμενό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε καλεί να σχεδιάσεις προσεκτικά το πλάνο σου, ώστε να βγεις… ασπροπρόσωπος/η, απέναντι στις αναποδιές της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες, αφού ο ανάδρομος Ερμής αναμένεται να σου δυσκολέψει την καθημερινότητα σου με διάφορες αναποδιές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στο «συμμάζεμα» των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή ή να συνάψεις μια κομβική συμφωνία. Ίσως μάλιστα ο ανάδρομος Ερμής να «μεσολαβήσει», ώστε να σε συντροφέψουν «πιστοποιημένα» πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις και μπορείς «να βάλεις το χέρι σου στην φωτιά» για την αξιοπιστία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως έχεις την δυνατότητα να ρυθμίσεις κάποιες «γραφειοκρατικές» λεπτομέρειες, με την βοήθεια κάποιων που ξέρουν την δουλειά τους αλλά και το τι ακριβώς ζητάς. Καλό είναι επίσης είτε να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και την φυσική σου ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να εκφραστείς δημιουργικά, ίσως μάλιστα ο ανάδρομος Ερμής να σε «εμπνεύσει» ώστε να καταπιαστείς με ένα παλιό σου ενδιαφέρον, που εξακολουθεί να σε συγκινεί. Επιπλέον ίσως να αναβιώσουν όμορφες στιγμές του παρελθόντος κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς και εκτιμάς για τον επαγγελματισμό αλλά και τα αγνά συναισθήματά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes