Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 21/8

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 21/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αγάπη με… αποδείξεις!

Κριός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε θέλει πιο «νοικοκύρη» και δεν αποκλείεται να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου. Ίσως μάλιστα να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων αλλά και στην έκφραση των πιο δημιουργικών πτυχών σου κι είναι… κρίμα να χάσεις μια τέτοια ευκαιρία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η ομόνοια και η ομοψυχία με τους δικούς σου ανθρώπους είναι ίσως από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι πάνω σε σωστές βάσεις και από ότι φαίνεται το σύμπαν έχει όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσει ώστε να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Ίσως μάλιστα το θετικό κλίμα να αποτυπωθεί στην επίτευξη συγκεκριμένου έργου στο σπίτι ή την δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Λέοντα η επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο βρίσκεται στο «φόρτε» της, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει στην θετική κατεύθυνση. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να μυηθείς σε μια νέα τεχνική. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις παρέες και τον φιλικό σου περίγυρο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσεις και να… βρεις το δίκιο σου σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, φρόντισε ωστόσο να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημα σου, αφού «αύριο είναι μια άλλη μέρα»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο σε πρακτικές λύσεις «της στιγμής», αρκεί να κινηθείς με αποφασιστικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε τροφοδοτεί με ενέργεια, τόσο που νοιώθεις ικανός/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Και είναι αλήθεια ότι με λίγο «σπρώξιμο» από την πλευρά σου και περισσότερη εργασία όλα θα πάνε πρίμα. Αν μάλιστα θέλεις να ξεκινήσεις κάτι, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές, αρκεί να μην «πάει μακριά η βαλίτσα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει την ικανότητα σου δηλαδή να γίνεσαι πιο αποτελεσματικός/η όταν δουλεύεις μακριά από εξωτερικές «παρενοχλήσεις». Δεν… πειράζει λοιπόν να γίνεις πιο εσωστρεφής! Επιπλέον, ίσως να μάθεις κάποιο μυστικό που θα σε διαφωτίσει επαρκώς για τα τεκταινόμενα και θα σε βοηθήσει να χαράξεις μια ασφαλή πορεία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα παραπέμπει σε ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πρόοδο σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Επιπλέον, μπορεί να «σου φέρει» έναν φίλο ή μια φίλη που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει σε μια σειρά από πρακτικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα, έχεις διαλέξει την πιο κατάλληλη συγκυρία, αφού όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία η συγκεκριμένη προσπάθεια σου έχει όλα τα κοσμικά εχέγγυα για να πετύχει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει κοντά σε «πρόσωπα -κλειδιά» για την πρόοδό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, ανταλλαγές πληροφοριών αλλά ίσως κι ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό για «ειδικό σκοπό» μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι ιδιαίτερα εκείνες που έχουν πρακτικό περιεχόμενο και μπορεί να αποτυπωθούν έμπρακτα στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Κάθε είδους οικονομική διευκόλυνση είναι βέβαια ευπρόσδεκτη και σε αυτήν την φάση φαίνεται να έχεις τον τρόπο για να λύσεις αρκετά από τα βιοποριστικά ζητήματα που σε απασχολούν. Ανάλογα θετικό είναι το κλίμα και σε σχέση με μια επένδυση ή αγορά που σκέφτεσαι να κάνεις, αφού η Σελήνη στον Λέοντα σου εξασφαλίζει την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μην διστάσεις να συνάψεις μια συμφωνία –έστω και με βραχυπρόθεσμο ορίζοντα- βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναγνώριση μιας σημαντικής προσπάθειας σου, ακόμη κι αν λειτουργείς «ετερόφωτα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Σήμερα το σύμπαν σε θέλει πιο άμεσο/η και «τολμηρό/η», στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου αφού, δεν μπορείς να περιμένεις από τους άλλους να σε «ευεργετήσουν» σε όποιο ζήτημα σε απασχολεί. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητά σου, αλλάζοντας τις μεθόδους ή ένα μέρος του εξοπλισμού σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes