Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Έκλειψη… σιγουριάς!

Κριός

Καλείσαι να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις αλλαγές που δρομολογούνται –ιδίως στην προσωπική σου ζωή- μετατρέποντας μια ενδεχόμενη κρίση σε εφαλτήριο προόδου. Αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα για σένα, αφού θα έχεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη τείνει να αλλάξει κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι βέβαια που μπορεί να γίνει πρόβλημα αν είσαι αρνητικός/η απέναντι σε νέες καταστάσεις. Αν όμως δεις με μια πιο «φιλική» ματιά τα αναθεωρημένα δεδομένα και τους… εισηγητές τους, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Σήμερα, είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα, που η διαφορετικότητα τους ξενίζει ή προκαλεί, δες όμως μήπως έχουν να σου προσφέρουν κάτι πραγματικά καινούριο. Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη σε καλεί να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους» αλλά και να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με «ασυνήθιστες» ή σπάνιες δράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Την ίδια στιγμή που ο ενεργός Κρόνος σε «ζορίζει» στα εργασιακά σου, η Ηλιακή έκλειψη τείνει να αλλάξει τα οικονομικό «καθεστώς» σου κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε «αδόκιμες» ή ασυνήθιστες πρακτικές. Μπορείς ακόμη να «ποντάρεις» σε μια ασυνήθιστη για σένα δραστηριότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η διαφορετικότητα σου θα βρει πολλά «πατήματα» για να εκφραστεί, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε ευφάνταστες δραματοποιήσεις με επίκεντρο τα… προσωπικά σου! Συνολικά, η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική, αλλάζοντας κάποιες από τις «σταθερές» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό στην δουλειά σου και τα καλά νέα είναι πως αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, τότε μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως εκπλαγείς δυσάρεστα από την πορεία των πραγμάτων. Επιπλέον, ενδέχεται να προκληθούν «κραδασμοί» με την αποκάλυψη μιας αλήθειας που «πονάει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις κι εσύ τις… τρέλες σου και να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, αφού αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις και αρνήσεις. Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη σε ωθεί να επιλέξεις ως «συνοδοιπόρους» και φίλους/ες άτομα τα οποία έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ξεχωρίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν πολλά απρόοπτα, είτε στον κοινωνικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, αφού ισχύει το… Βρετανικό «ο βασιλεύς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς»! Και προκειμένου να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις, είναι προτιμότερο να ξαφνιάσεις εσύ τους άλλους. Πάντως αν ψάχνεις για κάτι νέο, θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να το υλοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σήμερα το διαφορετικό και το νέο είναι εκείνο που σου προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Ίσως μάλιστα βρεις… άφθονη συμπαράσταση από τους «ξένους» κι όχι τόσο από τους «δικούς σου». Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να συμβάλλει σε ένα απρόσμενο ως προς την εξέλιξή του, όσο και συναρπαστικό ταξίδι ή να σου φέρει μια απροσδόκητη είδηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Μάλλον έφτασε η στιγμή για να «υποστείς» ένα «σοκ» στα οικονομικά σου, προκειμένου να αλλάξεις την πολιτική και τις προτεραιότητές σου. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή «γαντζωθείς» στα υποτιθέμενα σίγουρα, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα αρνητικών εξελίξεων. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να σου φέρει ένα απροσδόκητο έσοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το σύμπαν σε καλεί να κάνεις την… υπέρβαση, τολμώντας μια θεωρητικά «ασύμβατη» συνεργασία, αφού μέσω αυτής μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα από ότι με μια «νορμάλ». Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να αναδείξει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και να σε ωθήσει στην ενασχόληση με οτιδήποτε πρωτοποριακό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να προκαλέσει απρόοπτα στις σχέσεις σου με συγγενείς. Επιπλέον, οι εξελίξεις στα εργασιακά σου μπορεί να είναι απρόσμενες, δίνοντας σου να καταλάβεις ότι όσο «τέλεια» κι αν έχεις καταστρώσει τα σχέδια σου, το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο για να «περάσει» το… δικό του!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes