Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 18/9

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 18/9

Σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Παρότι η διάθεσή σου είναι καλή και… ανανεωτική, τελικά κάποια «κωλύματα» δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Αντίθετα, οι ευθύνες και τα καθήκοντά σου φαίνεται να πολλαπλασιάζονται και το δυσάρεστο είναι ότι δεν θα μπορέσεις να τους «ξεφύγεις» εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Οι επιφυλάξεις σου απέναντι σε αδόκιμες πρακτικές και πειραματισμούς φαίνεται να δικαιώνεται, αφού την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι είναι «στον κόσμο τους», εσύ δείχνεις έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε έκτακτες οικονομικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις, με όπλο την σύνεση και την προνοητικότητα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Παρότι η διάθεσή σου είναι «παιχνιδιάρικη», τελικά ένα σοβαρό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, αφού δείχνει δύσκολο το να βρεθεί μια άμεση λύση. Ίσως βέβαια να μην πρόκειται για κάτι προσωπικό αλλά για προβλήματα ή ανάγκες ενός κοντινού σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Φαίνεται πως σε περιμένουν αρκετές εργασίες, τις οποίες καλείσαι να διεκπεραιώσεις με προσοχή και υπομονή, ώστε να αποφευχθούν λάθη που θα σε ταλαιπωρήσουν. Ίσως μάλιστα, ο ενεργός Κρόνος σε «φορτώσει» και με υποχρεώσεις άλλων. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Πάνω που είπες κι εσύ να ξεφύγεις από τα ίδια και τα όμοια, τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου μπορεί να σε στενοχωρήσουν ή να σε «γεμίσουν» με άγχος, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Αν φιλοξενήσεις κόσμο στο σπίτι σου, προβαίνοντας μάλιστα στις «δέουσες» προετοιμασίες, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να κουραστείς… τζάμπα, αφού το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις. Καλύτερα λοιπόν να τα αποφύγεις όλα αυτά, δίνοντας μεν προτεραιότητα στο σιγύρισμα και την τακτοποίηση του χώρου σου, αλλά χωρίς «μουσαφίρηδες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Τουλάχιστον για σήμερα οι επαφές σου με συγγενείς και γείτονες δεν έχουν τίποτα το δημιουργικό, αντίθετα θα πολλαπλασιάσουν τα άγχη και τα προβλήματά σου, πολύ περισσότερο δε αν τους βάλεις και στο σπίτι σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Αν κάποιος/α σου ζητήσει να του δώσεις είτε χρήματα είτε αντικείμενα, αρχεία κλπ «για να κάνει την δουλειά του», να είσαι βέβαιος ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν… σώα και αβλαβή, οπότε πράξε αναλόγως. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να επικεντρωθείς σε εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να είσαι «εντάξει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Αν και η διάθεσή σου είναι να μην ενδώσεις σε «παράλογες» απαιτήσεις, ίσως τελικά να μην τα καταφέρεις, αφού όλοι/ες τα περιμένουν από σένα, ποντάροντας τόσο στο φιλότιμό σου, όσο και στις… ενοχές που θα σου φορτώσουν! Ακόμη όμως κι αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που δε μπορείς να πεις «όχι», φρόντισε να γίνουν «καλοί λογαριασμοί».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

«Κάτι» σου λέει να παραμείνεις σε επιφυλακή και να που… δικαιώνεσαι, αφού ο ενεργός Κρόνος βάζει ένα προσωρινό «στοπ» σε αρκετές από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου αναγκάζοντάς σε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να «κλειστείς» μέσα για να αντιμετωπίσεις τρέχοντα ζητήματα που δεν παίρνουν αναβολή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η τάση σου να κινηθείς έξω από συμβάσεις και κλισέ δεν θα πιάσει τόπο, ίσως μάλιστα να βρεις απέναντί σου άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που θεωρούν ότι το… παρακάνεις με τις «ιδιοτροπίες» σου, μπορεί κιόλας να κατηγορηθείς για αναξιοπιστία ή ανευθυνότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Παρά τις θετικές εξαγγελίες που αφορούν στα οικονομικά και τα εργασιακά σου, η ημέρα σου δεν αναμένεται να είναι εύκολη, ενώ και ο δείκτης αποδοχής σου από τους άλλους κινείται σε χαμηλά επίπεδα, κάτι που δύσκολα θα αλλάξεις, ακόμη κι αν επιδοθείς σε έναν… διαγωνισμό προσφοράς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes