Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την πίεση που υφίστασαι αυτό το διάστημα βλέπεις τα πράγματα μέσα από μια υπερβολή. Και πριν βγάλεις συμπεράσματα πρέπει να καταλάβεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, ώστε να έχεις την επαφή με την πραγματικότητα και για να μην βγαίνεις από το παιχνίδι. Κάνε τους αφορισμούς σου, αλλά μην αδικήσεις κανέναν γιατί μπορεί να τα χαλάσεις και με άτομα που είναι πολύ κοντά σου.

Θέματα ρουτίνας σχετικά με την υγεία σου μπορεί να σε πιέσουν ξαφνικά γιατί όλα θα πρέπει να γίνουν «εδώ και τώρα» και εσύ σίγουρα δεν είσαι ποτέ διαθέσιμος/η να περιποιηθείς αναλόγως τον εαυτό σου. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσεις δικαίωμα λόγου σε κάποια άτομα που είναι στην δουλειά σου και υπάρχουν μεταξύ σας κόντρες. Το καλό είναι ότι από εδώ και πέρα αλλάζουν ελαφρώς οι συνθήκες των συνεργασιών αλλά και των στενών σου σχέσεων και θα νιώσεις μεγαλύτερη εσωτερική «ευρυχωρία».

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να βλέπεις ακριβώς που πρέπει να κάνεις πίσω και να το κάνεις χωρίς δισταγμό. Γιατί αλλιώς θα χαθείς με κόσμο που σίγουρα δεν άξιζε για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr