Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η διασκέδαση σε πρώτο πλάνο

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Δία σου παρέχει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου με μάλλον εύκολο τρόπο και σου «ανοίγει την όρεξη» για επιπλέον αγορές. Επειδή όμως η βιασύνη είναι «στο αίμα σου», καλό είναι να μην κάνεις κάποιο υπερβολικό άνοιγμα αν πρώτα δεν λάβεις στο χέρι τα… αναμενόμενα! Εξ άλλου κάτι που θα αγόραζες μπορεί τελικά και να σου χαριστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Τα νέα είναι… υπέροχα και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις και να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Δία σε στηρίζει και μέσω των άλλων, που στην παρούσα φάση δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Αν λοιπόν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μην διαστάσεις να πεις το «ναι».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η ημέρα προσφέρεται για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα ή να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα διευκολύνει το έργο σου. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις εργασία μέσω μιας «άκρης» που διαθέτεις, από την άλλη όμως, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκουραστείς, αφήνοντας κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις κι ίσως τελικά να μην αντισταθείς σε αυτόν τον… πειρασμό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Σήμερα, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ενδέχεται να σε χαροποιήσει με την πρόοδο του ή με μια επιτυχία του, ενώ μπορεί να έχεις και ένα σημαντικό επενδυτικό όφελος ή ένα κέρδος από τυχερό παιχνίδι. Αν λοιπόν «δεις» την τύχη να περνά από μπροστά σου δεν έχεις παρά να την «αρπάξεις από το μαλλί», χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ευνοούνται οι πιο σημαντικές από τις επιδιώξεις σου και δεν θα έπρεπε να χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Κατ’ αρχήν έχεις το «πράσινο φως» για κάθε τι που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, μπορείς ωστόσο να κάνεις και μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις την ζωή σου… ευκολότερη αποκτώντας οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση ξεκινώντας από εκείνα που αναβαθμίζουν την επικοινωνία σου, όπως για παράδειγμα ένα «προχωρημένο» κινητό, ένας υπολογιστής ή ακόμη κι ένα μεταφορικό μέσον. Ακόμη, ευνοείται ένα ταξίδι αλλά και η έναρξη ενός κύκλου σπουδών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Τα οικονομικά σου μπορεί να βελτιωθούν άμεσα, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη! Καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα, αφού μπορεί να «ακυρώσουν» την τύχη σου. Οι εύκολες λύσεις είναι αυτές που προηγούνται και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιό σου πιστοποιεί ότι βρίσκεσαι πλέον σε μια φάση ανάπτυξης και προσωπικής απελευθέρωσης. Κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, θα δεις να γίνονται πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος έδειχναν «μπαστούνια». Επιπλέον, αν σου «κατέβει» μια ιδέα, μην διστάσεις να την «τρέξεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή-Δία αναδεικνύει την… πατροπαράδοτη τύχη σου και είναι πολλά τα ευχάριστα που μπορεί να σου συμβούν, ακόμη και σε τομείς που δεν «κατέχεις».. Ειδικότερα βέβαια, μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η ένταξη σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδια σου κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση καλό είναι να την αποδεχθείς. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Δία μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ικανά να σε βοηθήσουν όχι μόνον άμεσα αλλά και στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Σήμερα ίσως λάβεις τη στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, γι’ αυτό αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, τότε μην… βραδυπορείς! Ωστόσο, η σύνοδος Ερμή-Δία, που είναι και ο βασικός «χορηγός» της τύχης σου, δεν… αρκεί για να ολοκληρώσεις το έργο σου, ιδιαίτερα αν επαναπαυτείς στις δάφνες σου και στην βολή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Θα έχεις μια ευχάριστη καθημερινότητα, είτε λόγω της δικής σου διάθεσης, είτε εξ αιτίας κάποιων θετικών εξελίξεων στο περιβάλλον σου. Ίσως μάλιστα λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα ή μια έμπνευσή σου να «πιάσει τόπο». Ακόμα, η ημέρα συστήνεται για ταξίδια ή ποικίλες επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα «εργαλείο» που θα διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes