Αυτά είναι τα σημαντικότερα λάθη που κάνεις στη σχέση σου

Αυτά είναι τα σημαντικότερα λάθη που κάνεις στη σχέση σου

Σε κάποια μπορεί και να δικαιολογείται πάντως...

Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει την εξουσία, τα επιτεύγματα, το κοινωνικό status, την επαγγελματική σταδιοδρομία και την καλή ζωή που απορρέει από όλα αυτά. Οπότε λογικό είναι και η γυναίκα του συγκεκριμένου ζωδίου να έχει στόχους και φιλοδοξίες. Ωστόσο, δε θεωρεί το μεγαλύτερο επίτευγμά της μόνο το να γίνει μια επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά και το να κατακτήσει την αγάπη. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει και δε θα ησυχάσει μέχρι να το πάρει. Και όταν βρει εκείνον, με τον οποίο επιθυμεί να είναι μαζί, στόχος της είναι να οικοδομήσει μια «αυτοκρατορία» για τους δυο τους (βλέπε Μισέλ Ομπάμα!).

Ωστόσο, λόγω της έντονης προσωπικότητάς της κάνεις και μερικά λάθη που πρέπει να αποφύγει, αν θέλει να φτάσει στην κορυφή του έρωτα:

1. Αρνείται να δοκιμάσει κάτι καινούργιο

Ως ζώδιο της γης, η σταθερότητα και το πρόγραμμα της καθημερινότητας είναι ζωτικής σημασίας για μια Αιγοκερίνα και βέβαια συγχύζεται, όταν κάτι από αυτά ανατρέπεται. Το να κολλάει όμως στο συνηθισμένο, επαναλαμβανόμενο μοτίβο, δημιουργεί βαρεμάρα στη σχέση. Γι’ αυτό πρέπει να δοκιμάζει τουλάχιστον ένα καινούργιο πράγμα το μήνα για να σπάει τη ρουτίνα, να αναζωογονείται και να έχει κάτι φρέσκο και ελκυστικό ​​για να μοιραστεί με τον σύντροφό της.

2. Φροντίζει για πάρα πολλούς ανθρώπους

Παρ’ ότι το επίθετο «δοτικός» χαρακτηρίζει περισσότερο στο απέναντι ζώδιο, τον Καρκίνο, εν τούτοις και ο Αιγόκερως, ιδίως η γυναίκα του ζωδίου, είναι πολύ δοτική και πρόθυμη να φροντίσει όποιον της το ζητήσει, φίλο, μέλος της οικογένειας, συνάδελφο ή όποιο άτομο έχει ανάγκη. Η διαφορά είναι ότι θα πάρει και την ευθύνη στους ώμους της, με αποτέλεσμα να αναλάβει να λύνει τα οποιαδήποτε προβλήματά τους ανά πάσα στιγμή. Το ίδιο κάνει και στη σχέση, με αποτέλεσμα να «θρέφει» μια ανισότητα και μετά η ίδια να μην έχει στήριγμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr