12 μυστικά για να τον κρατήσεις για πάντα στο... κρεβάτι σου!

12 μυστικά για να τον κρατήσεις για πάντα στο... κρεβάτι σου!

Έχεις ακούσει για τις... αφροδισιακές τροφές; Μάθε τα μυστικά τους!

Για να σαγηνέψεις και να παρασύρεις τον ερωτικό σου σύντροφο σε ...μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρεις τα πάθη του. Οι τροφές αυτές θα έχουν ισχυρή επίδραση -ακόμη και ως αλοιφές- και έτσι θα τον έχεις για «πάντα» στο κρεβάτι σου!

ΚΡΙΟΣ

Η διάσημη πιπεριά τσίλι έχει παράδοση στην τόνωση της λίμπιντο, κυρίως επειδή προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με αυτά της ερωτικής διέγερσης, όπως η υπεραιμία, η θερμογένεση και ο αυξημένος καρδιακός παλμός. Άλλωστε είναι γνωστή η προτίμηση των κυρίων που έχουν κυβερνήτη τον φλογερό Άρη, στις καυτές, πικάντικες γεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γνωστή και μη εξαιρετέα, η σοκολάτα, είναι το πιο δημοφιλές αφροδισιακό σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε ο διασημότερος εραστής του κόσμου, ο Καζανόβα, έπινε πάντα ένα φλιτζάνι σοκολάτα πριν πάει στο κρεβάτι να συναντήσει την κυρία του, ενώ σε κάποια μοναστήρια της Δύσης -μερικούς αιώνες πριν- η σοκολάτα ήταν απαγορευμένο είδος, λόγω της διέγερσης της σάρκας που υπέθεταν οι θεοσεβούμενοι μοναχοί ότι προκαλούσε.

H σοκολάτα περιέχει κοκτέιλ ουσιών. Όμως το πραγματικό θαυματουργό συστατικό της είναι η φαινυλεθυλαμίνη, η οποία απελευθερώνει στον οργανισμό τις ίδιες ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μια πρόταση ιδιαίτερα ευχάριστη για τον Ταύρο είναι να τον ενθαρρύνετε να στάξει μερικές σταγόνες στο γυμνό σας κορμί και να το γλείψει με την γλωσσά του. Θα το εκτιμήσει δεόντως και θα γίνει ...πύραυλος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αεικίνητη φαντασία τους και οι φυσαλίδες της σαμπάνιας ταιριάζουν τόσο πολύ που δεν θα έβρισκα καλύτερο συνδυασμό. Ας φροντίσει, όταν ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας, να κρατήσει τις φυσαλίδες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα ύψη, γιατί αυτές είναι που ευθύνονται για την διάθεση που μας φτιάχνει και ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα.

Ακόμη σύμφωνα με τον Δόκτωρ Max Lake, οινοποιό και ερευνητή των επιπτώσεων από φυσικά αφροδισιακά αρώματα, οι μυρωδιές των ξηρών σαμπανίων, ιδιαίτερα της Blanc de blancs, αναπαράγουν το λεπτό άρωμα των γυναικείων φερομονών!

O ευφάνταστος Δίδυμος μπορεί να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο λούζοντας με τον αφρισμένο πίδακα την σύντροφο του ή μετά μάλιστα το επιμορφωτικό βίντεο της Τζούλιας, να χρησιμοποιήσει ακόμη και το μπουκάλι…(άλλος για τον Σειρινάκη!)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαν άνθρωπος που κυβερνάται από το στοιχείο του Νερού, θεωρώ πως η καλύτερη αφροδισιακή τροφή για έναν Καρκίνο θα ήταν τα οστρακοειδή. Τα στρείδια, για την ιστορία, είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, με μεταλλικά άλατα, που βελτιώνουν την παραγωγή του σπερματικού υγρού και τη λειτουργικότητα της τεστοστερόνης στους άνδρες, ενώ ευνοούν την ωορρηξία στις γυναίκες.

Από τα αρχαία χρόνια, τα μύδια θεωρούνται το υπ’ αριθμόν ένα αφροδισιακό λόγω του υψηλού περιεχόμενου τους σε ψευδάργυρο, που είναι απαραίτητος για την παραγωγή τεστοστερόνης αλλά και εξαιτίας του σχήματος τους που μοιάζει με τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα.

Βέβαια, η δική τους λίμπιντο μπορεί να εδρεύει στο ...μυαλό, στις εικόνες και στις αναμνήσεις που πλάθει η φαντασία τους στο εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα που τα τρώνε και όχι στα οστρακοειδή αυτά καθ’ αυτά αλλά αξίζει τον κόπο να τον δείτε να τρώει μύδια, έστω και σαν θέαμα…

ΛΕΩΝ

Η αντοχή του είναι αξιοσημείωτη και η όρεξη του μεγάλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του αρέσει περισσότερο από μια φορά την ήμερα. Μπορεί να το κάνει -με ζήλο ομολογώ- αλλά μόνον μια φορά, γι ‘αυτό αν θέλετε να έχει και επαναληπτικό γύρο ρίξτε λίγο Σαφράν (κρόκος στα ελληνικά) στα φαγητά που θα του σερβίρετε.

Το «μπαχάρι του έρωτα» όπως είναι γνωστό, χρησιμοποιούταν από την Ρωμαϊκή εποχή σε λουτρά, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στην πληθώρα των σεξουαλικών οργίων. Υπερβολή ή όχι, ο γνωστός μας «κρόκος» φαίνεται να έχει έντονη αντικαταθλιπτική δράση και βελτιώνει την διάθεση. Επίσης είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά που υπάρχουν στο κόσμο-κάτι που θα το εκτιμήσει δεόντως- και θεωρείται ένας πραγματικός θησαυρός της φύσης για να στολίσει το πιάτο του κατακτητή Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η λήψη σπαραγγιών μπορεί να βοηθήσει τον Παρθένο να διατηρήσει τις εξαίσιες ερωτικές του ορμές, αφού περιέχουν μεγάλη ποσότητα στεροειδών, κυρίως φυτοοιστρογόνων κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως ορμονική «θεραπεία» για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό και κάτι άλλο εξαιρετικά ...συμβολικό. Υπό τις σωστές συνθήκες, το σπαράγγι μπορεί να μεγαλώσει 22 εκατοστά σε 24 ώρες! Επίσης διεγείρουν την ανδρική σεξουαλικότητα. Οι φανατικοί της χορτοφαγίας υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση σπαραγγιών επί 3 ημέρες χαρίζει ακαταμάχητη σεξουαλική δύναμη.

Η ακριβής και μεθοδική τεχνική τους βρήκε ακόμη έναν σύμμαχο που βοηθάει επίσης και στην αποβολή των τοξίνων, διατηρώντας την φυσική γραμμή που πάντα οι Παρθένοι προσέχουν. Παρθένος+σπαράγγια=Δύναμη, λοιπόν, οπότε αν δοκιμάσετε αυτόν τον συνδυασμό μπορεί και να βρεθείτε στο κατώφλι του Παραδείσου!

ΖΥΓΟΣ

Δώστε στον λάτρη της Τέχνης μέλι, για να... ζωγραφίσει με δεξιοτεχνία ορισμένα μέρη του κορμιού σας η και ολόκληρο το σώμα σας και θα έχετε πολύ ερεθιστικά αποτελέσματα. Αλλά και μια πλούσια εφαρμογή στο δικό του σώμα θα είχε εξαίσια αποτελέσματα, αφού η θηλυκή φύση του άνδρα Ζυγού είναι πάντα ενεργή. Το μέλι ήταν γνωστό από την αρχαιότητα για τις αφροδισιακές του ιδιότητες και με δύο κουταλιές το πρωί και το βράδυ αποτελεί άριστη τονωτική και σεξουαλική τροφή. Είναι εύπεπτο και επομένως μια εξαιρετική πηγή άμεσης ενέργειας. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα.

Το μέλι έχει χρησιμοποιηθεί επίσης ως μια ενδιαφέρουσα «επικάλυψη» σε στοματικές σεξουαλικές πρακτικές και ως μέσο για την επίτευξη καλύτερης τριβής στον έρωτα, σε εκείνες τις στιγμές που η γυναίκα ή και ο άνδρας μπορεί να χρειάζονται είτε μεγαλύτερη λίπανση, είτε μια γλυκύτερη γεύση..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για να ενισχύσετε τις πιο αισθησιακές του πλευρές σερβίρετε σε ένα μπολ με δροσερό νερό, φρέσκα μαύρα σύκα και φάτε με τα δάχτυλα. Ταυτόχρονα, ταΐστε τον και φιλήστε τον. Ο συνειρμός του ανοιχτού σύκου και του αιδοίου είναι άμεσος. Γι' αυτό παραδοσιακά θεωρείται διεγερτικό, και μάλιστα στην Ελλάδα πραγματοποιούσαν μια συνουσιακή τελετουργία κατά την οποία το σύκο είχε τιμητική θέση. Η κίνηση μιας γυναίκας να ανοίξει ένα σύκο και να το φάει μπροστά στον εραστή της είναι μια αισθησιακή πράξη. Τα σύκα επίσης έχουν υψηλή περιεκτικότητα αμινοξέων και πιστεύεται πως αυξάνουν τη libido και μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική αντοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε στον Καζανόβα κύριο Τοξότη κεράσια και μην αφοπλιστείτε, αν το ζωηρό και διασκεδαστικό του μυαλό σκεφτεί να σας προσφέρει μια εξίσου γαργαλιστική σκηνή όπως στις «9 ½ Εβδομάδες». Τα κεράσια είναι πλούσια σε φυτοστερόλες, και έρευνες έχουν δείξει ότι η πρόσληψη επαρκών ποσοτήτων φυτοστερολών, οδηγεί στη μείωση των επιπέδων ολικής χοληστερόλης στο αίμα.

Η χοληστερόλη είναι μια ουσία που φράζει τις αρτηρίες και κατ’ επέκταση συμβάλλει στη μείωση της στυτικής ικανότητας των αντρών. Εάν αναλογιστούμε ότι το πέος στη στύση του, χρειάζεται δεκαπλάσια ποσότητα αίματος, αντιλαμβανόμαστε την καταλυτική σημασία που παίζουν τα κεράσια στην σεξουαλική δραστηριότητα, αφού βοηθούν τον οργανισμό να διατηρεί τη χοληστερόλη σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή είναι περήφανος για την σεξουαλική του ρώμη κάνει οτιδήποτε για να την ενισχύσει. Πιστεύω το μπαχαρικό κάρδαμο να τον βοηθήσει σε αυτό. Το άρωμά του έχει μια γενική θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και προσδίδει μια αίσθηση δύναμης σε αυτό. Αυτό το αρωματικό μπαχαρικό μπορεί να είναι χρήσιμο τόσο για την ανικανότητα όσο και για την ψυχρότητα, λόγω των ενεργειών του, που περιλαμβάνουν αύξηση της θερμοκρασίας, αυξάνοντας τη ροή του αίματος και ανακούφιση του σώματος.

Κουβαλώντας ακόμα παλαιότερη φήμη, το κάρδαμο χρησιμοποιείται σε κάποιες τελετές της Τάντρα, συμβολίζοντας το «γιόνι» -τα γυναικεία γεννητικά όργανα. Πράγμα που ενδεχομένως συνδέεται με τις αφροδισιακές ιδιότητες του μπαχαρικού (περιέχει άλατα σιδήρου, ασβεστίου και ιωδίου, βιταμίνες A, C και Ε, καθώς και σημαντικές ποσότητες ιχνοστοιχείων). Ο Διοσκουρίδης, μάλιστα, υποστήριζε ότι είναι το αποτελεσματικότερο όλων, με αποτέλεσμα να το πίνουν οι... δυσλειτουργικοί πρόγονοί μας σε χυμό κοπανισμένων καρπών που τους αραίωναν με νερό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θέλετε να τον γοητεύεστε, ντυθείτε με τα πέπλα της πρόκλησης ή της διαφορετικότητας και μπείτε κατευθείαν στον ...αγώνα. Αμεσότητα εσείς, φιλοσοφημένο ...παίδεμα εκείνος! Η «εισαγωγή» του στο κρεβάτι είναι συνήθως αργή και μελετημένη. Προθερμαίνει το «ψητό» αρκετό καιρό αλλά άμα πάρει μπρος η μηχανή τότε αποδεικνύεται ένας εφευρετικός, δημιουργικός εραστής με αξιοσημείωτη αντοχή.

Βασικό σημείο στην μεταξύ σας σχέση θα πρέπει να είναι έκτος από την ερωτική και η πνευματική επαφή. Αν τα καταφέρετε και τον παρασύρετε σε διανοητικό επίπεδο θα δοκιμάσετε μαζί του ακόμη κι αυτά που ...δεν έχει σκεφθεί. Τύφλα να έχει το Κάμα Σούτρα!

Σαγηνέψτε τον και αποπλανήσετε τον με κάτι που απευθύνεται και στο μυαλό του όπως το ξυλώδες και αισθησιακό άρωμα του σανταλόξυλου, όπου βοηθά την σεξουαλική ενέργεια να μεταλλαχθεί σε πνευματική κατά τις ταντρικές τελετές. Το σανταλόξυλο έχει ένα αισθησιακό, ανατολίτικο άρωμα, το οποίο είναι πικάντικο και χρησιμοποιείται ευρέως σε ακριβά αρώματα και είδη προσωπικής υγιεινής. Ως αφροδισιακό, συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανικανότητας και βοηθά στην ανακούφιση του άγχους που μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα. Παράγει κάτι παρόμοιο με ανδροστερόνη, μια ανδρική ορμόνη που εκκρίνεται στις μασχάλες ως σεξουαλικό σήμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεμίστε την μπανιέρα και προσκαλέστε τον Ιχθύ σας για ένα απολαυστικό διεγερτικά αφρόλουτρο αφού έχετε ρίξει σταγόνες αιθέριου ελαίου Υλανγκ-Υλανγκ (Ylang- ylang).Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ προέρχεται από την απόσταξη των ανθών του και έχει ένα εξωτικό, γλυκό, λουλουδένιο άρωμα.

Θεωρείτε κορυφαίο αφροδισιακό που φέρνει φλογερό πάθος και ελευθερώνει από αναστολές. Βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης ιδιαίτερα και χρησιμοποιείται για την θεραπεία της σεξουαλικής ψυχρότητας και ανικανότητας.

Μάθετε περισσότερα στο Astrology.gr