Αυτή θα είναι η συμπεριφορά του όταν σε απατήσει, σύμφωνα με το ζώδιό του!

Αυτή θα είναι η συμπεριφορά του όταν σε απατήσει, σύμφωνα με το ζώδιό του!

Οι αντιδράσεις των ζωδίων όταν... έχουν ανοίξει πλώρη για αλλού!

Η απιστία είναι ένα θέμα που απασχολεί τα ζευγάρια διαχρονικά και δεν προβλέπεται να σταματήσει να είναι η κυριότερη αιτία για τις κρίσεις ή τις ρήξεις στις σχέσεις.

Βέβαια, πολλοί ασκούν την τέχνη της απιστίας με μεγάλη προσοχή και το φαινόμενο να μην πιάνονται ποτέ "στα πράσσα" είναι αρκετά συχνό.

Μπορεί να αργήσετε να καταλάβετε ότι ο σύντροφός σας ξενοκοιμάται, διότι ως γνωστόν "ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος", αλλά πάντα υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι δεν είναι όπως πριν. Πώς θα σιγουρευτείτε;

Κριός

Μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο ή κάνει chat και, μόλις εμφανιστείτε ή ρωτήσετε ποιος είναι, εισπράττετε νεύρα και άγρια βλέμματα.

Ταύρος

Παραπετάει τα πράγματα που του έχετε χαρίσει και, αν τον ρωτήσετε που είναι, θα πάρετε ως απάντηση το «κάπου εδώ μωρέ το έβαλα».

Δίδυμοι

Δεν έχει καθόλου χρόνο για να βρεθείτε, είναι συνέχεια στο τρέξιμο, έχει έρθει η θεια από την Αμερική και γενικά είναι μέσα στις δικαιολογίες.

Καρκίνος

Δεν έχει καμία φωτογραφία σας στο κινητό του, στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε μέρος θα μπορούσε να προδώσει την παρουσία άλλου ατόμου στη ζωή του.

Λέων

Είναι πολύ επικριτικός και το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει ή (παγίδα) πολύ κολακευτικός απέναντί σας στα ξαφνικά.

Παρθένος

Αδιαφορεί γενικώς για την ύπαρξή σας και δεν τον νοιάζει τίποτα ακόμα και τα οικονομικά του ή όποια σπατάλη κάνετε.

Διαβάστε τα υπόλοιπα 6 ζώδια στο Astrology.gr