Ένας μοντέρνος Ονειροκρίτης: Η νέα εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο που ονειρεύεστε!

Ένας μοντέρνος Ονειροκρίτης: Η νέα εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο που ονειρεύεστε!

Είστε έτοιμοι να μάθετε τι σημαίνουν πραγματικά τα όνειρά σας;

Από δω και πέρα, η στιγμή που θα ξαπλώνουμε κάθε βράδυ για να κοιμηθούμε πρόκειται να γίνει πολύ, πολύ πιο συναρπαστική. Και αυτό γιατί ήρθε μια νέα εφαρμογή για smartphone (που, μεταξύ μας, περιμέναμε καιρό) η οποία πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που ερμηνεύουμε τα όνειρά μας.

Ο λόγος για το DreamSphere, της εταιρείας DreamsCloud, μιας νέας, δωρεάν εφαρμογής που στόχος της είναι να μας βοηθήσει να αναλύουμε όσα συμβαίνουν στον «μαγικό» κόσμο των ονείρων και άρα μέσα στο αχανές τοπίο που είναι το μυαλό μας.

Το DreamSphere επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν τα όνειρά τους, να βρίσκουν παρόμοια όνειρα που έχουν δει άνθρωποι από όλο τον κόσμο και να κατανοούν το νόημα των ονείρων τους, χρησιμοποιώντας το Dream Dictionary. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια ενός ημερολογίου ονείρων, πολλών ειδικών εργαλείων, ενός παγκόσμιου χάρτη με τα όνειρα που είναι πιο δημοφιλή αυτή τη στιγμή και με επιλογές κοινωνικής δικτύωσης απευθείας από το κινητό σου, όλα από τα οποία στα παρέχει η εφαρμογή, ώστε να μπορείς να ερμηνεύσεις το όνειρό σου με το που ξυπνήσεις.

«Τα όνειρα έχουν τόσο σημαντικό αντίκτυπο στην συνολική υγεία και ευεξία μας και είναι η φωνή του υποσυνείδητού μας» λέει ο Jean-Marc Emden, επικεφαλής και συνιδρυτής της DreamsCloud, σχετικά με την νέα εφαρμογή. «Ο σκοπός της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να εκμεταλλευτούν κρίσιμες γνώσεις που ίσως δεν ήξεραν πως έχουν και να κατανοήσουν καλύτερα τη ζωή τους, όταν είναι ξύπνιοι».

Μέχρι στιγμής, για να πάρετε μια πρώτη γεύση, τα πιο δημοφιλή όνειρα που έχουν μοιραστεί οι χρήστες του DreamSphere περιλαμβάνουν ζόμπι, γάμους και ταξίδια αλλά και καταρράχτες, τραυματισμούς, δάση, γκρεμούς και... ούρηση(!).

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την παρουσίαση του DreamSphere.

*Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη προς free download στο iTunes store.