Κανείς δεν θα το φανταζόταν!Η μεγάλη έκπληξη που επεφύλασσε η Beyonce στους fans της!

Κανείς δεν θα το φανταζόταν!Η μεγάλη έκπληξη που επεφύλασσε η Beyonce στους fans της!

H αγαπημένη σταρ συνεχώς μας εκπλήσσει! 

Μπορεί εδώ και πολλά χρόνια να ακολουθεί σόλο καριέρα, και μάλιστα με τεράστια επιτυχία, όμως ποιος από τους θαυμαστές της Beyonce θα μπορούσε να ξεχάσει το συγκρότημα από όπου ξεκίνησε ως μέλος του, και καθιερώθηκε παγκοσμίως ως μια από τις μεγαλύτερες σταρ; Και φυσικά δεν εννοούμε άλλο από τις Destiny's Child, το πάλαι ποτέ συγκρότημα που είχε ως μέλη του, την ίδια, την Kelly Rowland αλλά και την Michelle Williams και διέγραψε μια τρελή πορεία στο χώρο της ποπ διεθνούς σκηνής.

1427634784 destinys-child-reunion 1 99708
beyonce-has-a-destinys-child-reunion-for-say-yes a04ba


Μάλιστα, το 2013, οι τρεις τους τραγούδησαν μαζί on stage, χαρίζοντας μια μοναδική βραδιά στους αμέτρητους θαυμαστές τους. Και ενώ όλοι θα πίστευαν, πως εκείνη η φορά ήταν και η τελευταία, οι τρεις σταρ μας διέψευσαν, αφού ένωσαν για μια ακόμα φορά τις φωνές τους, ως Destiny's Child και χάρισαν μια μαγευτική στιγμή τη βραδιά των Annual Stellar Awards, στο Las Vegas, το Σάββατο.

Beyonce-reunites-with-Destinys-Child-at-Stellar-Awards-2015-VIDEO af927


Οι τρεις τους ανέβηκαν στη σκηνή, ξαναφέρνοντας στην μνήμη μας παλιές εποχές, και ερμήνευσαν παρέα το gospel τραγούδι, «Say Yes», ενώ ακολούθησαν και άλλα. Ντυμένες όλες τους απλά, με τζιν και λευκές μπλούζες, προσέφεραν λίγα μαγικά λεπτά, με τις εξαίρετες ερμηνείες τους, ενώ το κοινό που παραβρισκόταν εκεί, είχε ενθουσιαστεί και αναφωνούσε συνεχώς.

superthumb 13398

Σίγουρα θα ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, αν τις ξαναβλέπαμε και πάλι ενωμένες!

Διαβάστε ακόμη:

Μα ούτε τα προσχήματα; Ανακοίνωσε το χωρισμό του και βγήκε με άλλη την ίδια μέρα!

Πάει για... άλλα! Η σταρ σβήνει το tattoo με το όνομα του πρώην της!