Σκούρα τα πράγματα: Η καριέρα της λίγο πριν την καταστροφή, εξαιτίας του αλκοολισμού της

Σκούρα τα πράγματα: Η καριέρα της λίγο πριν την καταστροφή, εξαιτίας του αλκοολισμού της

Ας ελπίσουμε να συνέλθει σύντομα

H αλήθεια είναι ότι όταν είσαι 23 ετών και έχεις ήδη κατακτήσει σχεδόν τα πάντα, βγάζοντας εκατομμύρια και κάνοντας την μία φωτογράφιση μετά την άλλη, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι και ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος στον κόσμο δεν πρόκειται να είσαι.

RihannaCaraDelevingnespottedoutpartyingYw--4eQwkEvl 24735

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην Cara Delevingne, η οποία θεωρείται η διάδοχος της Kate Moss, και ήδη έχει χαράξει τη δική της πορεία στο modeling. Παρόλα αυτά, το διάσημο μοντέλο έχει κάποια πάθη τα οποία πολύ πιθανό να της κοστίσουν ακόμα και την καριέρα της.

cara delevingne at jeremy scotts coachella party BD3IEaT.sized 85f68

Η Cara ως γνωστόν είναι party animal, μιας και συχνά πυκνά ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει να ξεφαντώνει σε πάρτυ μαζί με τις επίσης διάσημες φίλες της. Φαίνεται όμως, ότι το ποτό δεν το περιορίζει μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

cara delevingne at jeremy scotts coachella party BD3IEaT.sized 85f68

Σύμφωνα με φήμες, το 23χρονο supermodel, πίνει... τεκίλα για πρωινό, με τη δικαιολογία ότι προσπαθεί να συνέλθει από το jet lag, λόγω των πολλών ταξιδιών που κάνει. Και μπορεί μέχρι τώρα αρκετοί να έκαναν τα στραβά μάτια, τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. H Cara βλέπετε, ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο της ντεμπούτο στον κινηματογράφο, στο πλευρό του Will Smith και του Jared Leto, και αν σύντομα δεν αποτοξινωθεί, όχι μόνο η καριέρα της στο σινεμά θα είναι σύντομη, αλλά πολύ πιθανό να τερματιστεί και αυτή στο modeling.

rihanna-cara-delevingne 3e44f

Λέτε όλα αυτά να είναι αλήθεια; Αν είναι όντως, ελπίζουμε σύντομα να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Διαβάστε ακόμη:

Selena τι σου συμβαίνει; Η star έχει νέες, ακόμη πιο προκλητικές φωτογραφίες με μαγιό

Sofia τόσα χρήματα έχεις, γιατί κυκλοφορείς με αυτό το...φανελάκι σε επίσημες εμφανίσεις;

Βrangelina: Ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένεια υιοθετώντας κι άλλο παιδί!