H μυστική πλαστική επέμβαση της Beyoncé μόλις αποκαλύφθηκε και μάλιστα... με αποδείξεις

Γωγώ Φούντα
H μυστική πλαστική επέμβαση της Beyoncé μόλις αποκαλύφθηκε και μάλιστα... με αποδείξεις

Η διάσημη τραγουδίστρια άλλα λέει κι άλλα κάνει + video

Όχι δεν είναι ούτε καμιά τυχαία ούτε καμιά χθεσινή! Eίναι η Beyoncé, η μεγαλύτερη star του πλανήτη, και αν μας ρωτάτε, όταν είσαι τόσο διάσημος και πλούσιος, το μόνο σίγουρο είναι ότι απολύτως σταθερός στις απόψεις σου δεν πρόκειται να είσαι.

H εμφάνιση της Beyoncé η οποία κίνησε υποψίες

beyonce-nose-job-003 61f8a

Οπότε λοιπόν, μόλις ανακηρύξαμε την Queen B. ως την απόλυτη «κωλοτουμπίστρια» της showbiz, μιας και άλλα λέει, και πιο συγκεκριμένα έλεγε, κι άλλα κάνει! Για να γίνουμε πιο σαφείς και επεξηγηματικοί, η διάσημη τραγουδίστρια έχει ταχθεί ως γνωστόν κατά των πλαστικών επεμβάσεων, μέσω του video clip της «Pretty Hurts», το οποίο τη δείχνει μεταξύ άλλων να υποβάλλεται σε botox και lifting.

Παλαιότερες φωτογραφίες της star

beyonce-nose-job-001 4ec6b

Κι όμως κυρίες και κύριοι, η superstar μας δουλεύει ψιλό γαζί, γιατί όπως όλα δείχνουν όχι μόνο δεν είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων, αλλά... έχει κάνει κιόλας! Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρουν ξένα sites (Οk και RadarOnline) τα οποία ήρθαν σε επαφή με πλαστικούς χειρουργούς, η μύτη της έχει μικρύνει και λεπτύνει εμφανέστατα, ενώ είναι και πιο... ντελικάτη, με ό, τι μπορεί αυτό να σημαίνει.

beyonce-nose-job-002 8c3ff

Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, η Βey έπεσε κι αυτή θύμα της ματαιοδοξίας και της ωραιοπάθειας που χαρακτηρίζει τη διεθνή showbiz. Αν τελικά, όλα αυτά είναι αλήθεια, και αν όντως έχει κάνει ρινοπλαστική, έχουμε να πούμε ότι και πολύ άργησε! Χωρίς υπερβολή θα την αποκαλούσαμε και εξαίρεση.

beyonce-nose-job-004 10629

Διαβάστε ακόμη:

Αν οι Brangelina αρνηθούν αυτήν την πρόταση θα μας απογοητεύσουν πάρα πολύ

Ο Ryan Reynolds ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα του και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων