Η Kendall Jenner πήδηξε από το αμάξι λίγο πριν αυτό πέσει στις προστατευτικές μπάρες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kendall Jenner πήδηξε από το αμάξι λίγο πριν αυτό πέσει στις προστατευτικές μπάρες

Το παραλίγο ατύχημα τηςKendall Jenner

Οικογένεια Kardashian και Jenner, ένα όνομα, πολλές ιστορίες. Και τι δεν έχει γίνει σε αυτή την οικογένεια τον τελευταίο καιρό.

Μία φήμες για τον χωρισμό της Kim Kardashian με τον Kanye West που ολοένα και φουντώνουν, μία οι φήμες, πως η Kylie Jenner είναι έγκυος και παντρεύεται και εκείνη τις διαψεύδει. Γενικότερα υπάρχει μια κινητικότητα στην συγκεκριμένη οικογένεια. Όλο κάτι γίνεται και δεν πλήττουμε ποτέ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά λοιπόν, η Kendall Jenner, βρέθηκε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, που ίσως να της κόστιζε και τη ζωή της, εάν δεν πρόσεχαν λίγο περισσότερο.που θεωρείται και η καλύτερη της οικογενείας.

Η Kendall κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο προς το ξενοδοχείο της, στο Μιλάνο, όταν ο οδηγός της σταμάτησε για να κατέβει, μάλλον εκείνος αφηρημένος ξέχασε να βάλει χειρόφρενο στο αμάξι κι έτσι εκείνο άρχισε να φεύγει προς τα πίσω.

Εκείνη τρόμαξε, πήδηξε από το όχημα και το είδε να χτυπάει πάνω στις μπάρες του παρκινγκ. Το ευτυχές είναι, πως κι εκείνη πρόλαβε να βγει και ο οδηγός της δεν ήταν μέσα, καθώς είχε βγει για να τη βοηθήσει να κατέβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η Kendall το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να ρωτήσει τον οδηγό της αν είναι καλά.

Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα: Μετά την αλλαγή φύλλου η Caitlyn Jenner φοράει νυφικό