Jennifer Aniston: Μιλάει για το σώμα και τα κιλά της, αλλά και για τον Justin Theroux

Jennifer Aniston: Μιλάει για το σώμα και τα κιλά της, αλλά και για τον Justin Theroux

Ποιο είναι τελικά το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της;

Η Jennifer Aniston είναι η σταρ που επιλέχθηκε φέτος από το People για τον τίτλο της Πιο Όμορφης Γυναίκας στον κόσμο και, στη συνέντευξή της στο περιοδικό, μίλησε μεταξύ άλλων για τα μυστικά της ομορφιάς της και τη σχέση της με τον χρόνο που περνά.

2015 40e41

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, για πρώτη φορά άρχισε να προσέχει το σώμα της όταν, στην αρχή της καριέρας της, δεν πήρε ένα ρόλο επειδή θεωρήθηκε «τσουπωτή». «Ειλικρινά σοκαρίστηκα. Αλλά η διατροφή μου εκείνη την περίοδο ήταν όντως απαίσια. Έτρωγα τηγανιτές πατάτες και έπινα milk shakes. Οπότε τελικά ήταν για καλό» σχολιάζει.


Πλέον, η ίδια γυμνάζεται τουλάχιστον 6 φορές την εβδομάδα (για μία περίπου ώρα τη μέρα), ωστόσο, αν και παραδέχεται ότι έχει μάθει να τρώει σωστά, δηλώνει πως τα τελευταία χρόνια είναι πιο χαλαρό το διατροφικό της πλάνο. «Δεν είμαι όσο αυστηρή ήμουν κάποτε. Παλιά ήμουν συνέχεια σε δίαιτα. Τώρα πλέον πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο χαλαροί, να δίνουμε διαφορετικά ερεθίσματα στον εαυτό μας» λέει.

2013 2b944


Μάλιστα, όπως εξηγεί, της αρέσει πολύ να μαγειρεύει μαζί με τον σύζυγό της, Justin Theroux -η καρμπονάρα είναι η σπεσιαλιτέ τους- αλλά αυτό που πραγματικά απολαμβανει μαζί του είναι το πόσο την κάνει να γελά: «Με κάνει να γελάω συνέχεια. Είναι τόσο ενδιαφέρων και παράλληλα μου δείχνει ότι ενδιαφέρεται για μένα. Είναι επίσης απίστευτα ταλαντούχος και, πάνω από όλα, είναι καλός άνθρωπος».

403abcd07510403a1d368b7bcb49a993 L 5ec1f


Τέλος, όσον αφορά το μεγαλύτερο μυστικό της ομορφιάς της, η 47χρονη ηθοποιός λέει ότι, παρόλο που ο χρόνος περνά και η ίδια προσπαθεί να προσέχει τον εαυτό της όλο και περισσότερο, πιστεύει ότι το πιο σημαντικό είναι «η αυτοπεποίθηση, η εσωτερική γαλήνη και να είσαι καλός και ειλικρινής άνθρωπος. Το να ζεις τη ζωή σου όμορφα».

Δες ακόμα:

H Δούκισσα Νομικού μοιράζεται όλα τα γεύματα ενός ενδεικτικού 24ώρου της: Τι ακριβώς τρώει, σε τι ώρες και τι ποσότητες; Plus: tips για light συνταγές!