«Οι γυναίκες δεν θέλουν απλά να τις γ****ε και να λένε κι ευχαριστώ». Ποια star το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Οι γυναίκες δεν θέλουν απλά να τις γ****ε και να λένε κι ευχαριστώ». Ποια star το είπε;

Η αλήθεια είναι ότι άδικο δεν είχε

Έξαλλη, και όχι άδικα αν μας ρωτάτε, είναι τις τελευταίες μέρες η Evan Rachel Wood και για όλα ευθύνεται μία κομμένη σκηνή από την νέα της ταινία Charlie Countryman όπου συμπρωταγωνιστεί με το Shia LeBouf.

Η παραγωγή λοιπόν της ταινίας, αποφάσισε να κόψει μία ερωτική σκηνή ανάμεσα στους 2 πρωταγωνιστές, καθώς θεώρησε ότι ήταν πολύ προκλητική και θα προκαλούσε αντιδράσεις στο ευρύ κοινό. Μπορεί βέβαια να μην ξεσήκωσε την κοινή γνώμη, ξεσήκωσε όμως τη διάσημη ηθοποιό, μιας και θεώρησε ότι οι υπεύθυνοι λειτούργησαν ρατσιστικά απέναντι στις γυναίκες.

article-2514773-19AFF87000000578-73 644x836

Για να γίνουμε πιο σαφείς, η σκηνή δείχνει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, να κάνει sex και πιο συγκεκριμένα τον άντρα να κάνει στοματικό στη γυναίκα. «Αφού πληροφορήθηκα το κόψιμο της σκηνής, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απογοήτευσή μου», έγραψε στο Twitter της, πού αλλού, και συνέχισε: «Το ότι η γυναίκα απολάμβανε τον στοματικό έρωτα που της έκανε ο σύντροφός της θεωρήθηκε ότι θα έκανε το κοινό να νιώσει άβολα και κρίθηκε ακατάλληλο! Δεν έχουν κριθεί όμως ακατάλληλες οι σκηνές βίας ή βιασμών γυναικών. Ξέρετε, οι γυναίκες δεν θέλουν μόνο να τις γ****ε και να λένε κι ευχαριστώ! Είμαστε άνθρωποι που απολαμβάνουν τον εαυτό τους και στους άντρες αρέσει αυτό! Δυστυχώς όλα αυτά είναι κατάλοιπα μιας συντηρητικής κοινωνίας που θέλει οι γυναίκες να αισθάνονται ντροπή για τη σεξουαλικότητά τους», ολοκλήρωσε το ξέσπασμά της η star.

Μία αχτίδα φωτός μέσα στα ακατάπαυστα selfies της κάθε περσόνας, παρόλο που ο λόγος ήταν στενάχωρος.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό θα πει μεταμόρφωση:Ποια κυρία έχασε τα περιττά κιλά και έμεινε «μισή μερίδα»;

H Melanie Griffith κάνει ό,τι μπορεί για να μοιάσει στην κόρη της

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες της Τζάκυ Ωνάση που σκανδάλισαν τον πλανήτη 43 χρόνια πριν!