Γιατί οι νέες φιλίες του Orlando Bloom θα κάνουν την Miranda να... πονέσει;

Γωγώ Φούντα
Γιατί οι νέες φιλίες του Orlando Bloom θα κάνουν την Miranda να... πονέσει;

Ή μήπως πρόκειται για... καλοστημένο σχέδιο;

Μπορεί να μετρούν μόλις 2 μήνες χωρισμένοι, επίσημα τουλάχιστον, αλλά φαίνεται ότι όχι μόνο η Miranda Kerr προχωρά τη ζωή της, αν λάβουμε υπόψη μας το φλερτ της με πλούσιο Αυστραλό, αλλά και ο Orlando και μάλιστα με τον πιο... έξαλλο τρόπο!

Όταν στο Hollywood, από τα δεδομένα το συμπεραίνουμε, θέλεις να ξεπεράσεις ένα χωρισμό, δεν υπάρχει κανένας πιο ειδικός σε αυτό, από τον διάσημο μοντελάκια, Leonardo Di Caprio! Μιας και ο χωρισμός λοιπόν, πήρε λίγο από κάτω τον Orlando, εκείνος απευθυνθηκε στο γόη του κινηματογράφου προκειμένου να τον... θεραπεύσει όπως μόνο εκείνος ξέρει!

Και μάλλον το έκανε, μιας και οι 2 stars εθεάθησαν να παρτάρουν έξαλλα στη Νέα Υόρκη παρέα με... 30 καλλονές! Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Leo είχε έρθει αρκετά κοντά με καστανή και σέξι ύπαρξη, παρά το γεγονός ότι διατηρεί δεσμό με το supermodel Toni Garrn, ή έτσι τουλάχιστον ακούγεται!

Ο Orlando από την πλευρά του ήταν σχετικά ήσυχος, αλλά είναι θέμα χρόνου να επηρεαστεί από το νέο του κολλητό! Και καλά όλα αυτά, η Miranda Kerr τι έχει να πει; Ή μηπως είναι απλά ένα καλοστημένο σχέδιο για να την κάνει και πάλι ο Orlando δική του; Τελικά ο μόνος κερδισμένος της υπόθεσης, είναι ο Leonardo! Ζωάρα...

Διαβάστε ακόμη:

Μάθετε τι δεν αποχωρίζεται με τίποτα η Scarlett Johansson τα Χριστούγεννα

Ποιος είπε την Kim Kardashian υπέρβαρο χόμπιτ;

«Aν είχα παιδιά, πολύ πιθανό να με μισούσαν»! Ποια star το είπε;