Η «μετάλλαξη» της Demi Moore, o κρυφός γάμος των δύο stars & η μπέμπα της Ελένης Μενεγάκη

Γωγώ Φούντα
Η «μετάλλαξη» της Demi Moore, o κρυφός γάμος των δύο stars & η μπέμπα της Ελένης Μενεγάκη

Πλούσια από gossip ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε

Παρασκευή σήμερα, συννεφιασμένη λίγο αλλά δεν μας πειράζει, και όπως κάθε τέτοια μέρα λέμε κι εμείς να κάνουμε την ανακεφαλαίωσή μας, έτσι για να δούμε και τι έγινε στο θαυμαστό κόσμο των stars. To καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, και όπως είναι λογικό οι ρυθμοί αλλάζουν και η διάθεση μοιραία ανεβαίνει. Τι κι αν δουλεύουμε και δεν έχουμε λεφτά να πάμε διακοπές; Την εποχή αυτή όλα είναι καλύτερα και πιο θετικά. Οπότε, αφού η διάθεση η δική μας είναι καλή, πώς θα ήταν δυνατόν να μην είναι και των αγαπημένων μας celebrities οι οποίοι όπως και να το κάνουμε, λίγο πιο ευνοημένοι, τουλάχιστον οικονομικά, είναι. Για ακομη μία εβδομάδα λοιπόν, έγιναν σημεία και τέρατα στην εγχώρια και διεθνή showbiz, κι εμείς λέμε να αναλύσουμε τα θέματα που σας τράβηξαν περισσότερο την προοσοχή.

Όπως έχουμε αντιληφθεί, είστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό. Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος, που ο κρυφός γάμος της Diane Kruger και του Joshua Jackson σας κέντρισε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο θέμα το ενδιαφέρον. Τα ερωτευμένα αυτά παιδιά λοιπόν, είναι μαζί 9 χρόνια, και μιας και η Kruger έχει ήδη έναν αποτυχημένο γάμο στο ενεργητικό της, κανείς δεν πίστευε ότι θα ανέβαινε και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι όμως, ο Joshua σε πρόσφατη δήλωσή του την αποκάλεσε σύζυγό του, ενώ η Diane λίγες μέρες μετά, εμφανίστηκε με βέρα! Ε νομίζουμε ότι είναι πασιφανές τι έχει συμβεί.

Kαι πάμε τώρα σε ένα κορίτσι όμορφο και σέξι. Τον τελευταίο καιρό, τα νερά της διεθνούς showbiz, εχουν ταραχτεί από την είσοδο της Ουκρανής καλλονής, Anna Andres, η οποία όπως όλα δείχνουν, τείνει να γίνει το next best thing του διεθνούς modeling. Με αναλογίες που κόβουν την ανάσα και πρόσωπο αψεγάδιαστο, είναι ολοφάνεροι οι λόγοι για τους οποίους όλοι ασχολούνται μαζί της. Τα σχόλια περί πλαστικών επεμβάσεων τα θεωρούμε κακόβουλα και δεν τα λαμβάνουμε καν υπόψη. Εξάλλου και η ίδια το έχει διαψεύσει.

Σειρά έχει τώρα η αειθαλής σεξοβόμβα του Hollywood, Sharon Stone. Νομίζατε αθώοι μου αναγνώστες, ότι η 57χρονη σήμερα Sharon, θα είχε άπειρες επιτυχίες και κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημη και όμορφη; Αμ δε! Η ίδια λοιπόν δηλώνει ότι έχει παράπονο από τους άντρες, γιατί δεν τη φλέρταραν όσο εκείνη θα ήθελε. Συγκεκριμένα είπε, ότι από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, οι άντρες την απέφευγαν, γιατί μάλλον τη φοβούνταν. Βρε Sharon μου, όχι να έχεις κι εσύ παράπονα από το αντρικό φύλο! Πάει πολύ...

Ας πάμε τώρα και σε μία άλλη σέξι και γοητευτική star, η οποία έχει λάβει και συνεχίζει να λαμβάνει αρκετές δόσεις θαυμασμού, επί πολλά συναπτά έτη. Η Demi Moore λοιπόν, η οποία τον τελευταία καιρό φαίνεται να είναι κάπως καλύτερα ψυχολογικά, εμφανίστηκε σε event, εντυπωσιακή και απαστράπτουσα, αλλά δυστυχώς, με άλλο... πρόσωπο. Ναι κυρίες και κύριοι, η Demi πέρασε αρκετές ώρες στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού, και αυτό φάνηκε! Δε βαριέσαι; Αν εκείνη είναι ευχαριστημένη, εμάς μας περισσεύει.

Τέλος ήρθε η ώρα ενός ακόμη ζευγαριού, το οποίο πραγματικά, ούτε που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα ήταν μαζί. Αναφερόμαστε στη Σιδηρά Κυρία της Μόδας, Anna Wintour και το διάσημο Άγγλο ηθοποιό Bill Nighy oι οποίοι αν κρίνουμε από τις φήμες που κυκλοφορούν είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο. Είδατε λοιπόν που μία μακροχρόνια φιλία μπορεί όντως να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα; Και στο σημείο αυτό να τους δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, που κατάφεραν να κρατήσουν όλο αυτό που τους συμβαίνει κρυφό.

Και όπως κάθε εβδομάδα, κλείνουμε με το αγαπημένο μας gossip-tv.gr, και φυσικά την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, είχε καλεσμένη την Mαριέττα Χρουσαλά στην εκπομπή της και όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσαν να μη μιλήσουν για τα μωράκια τους. Τι είπε λοιπόν η Μαριέττα όταν είδε σε φωτογραφία την μπέμπα της Ελένης;

Αυτά λοιπόν και από εμάς. Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και ραντεβού την επόμενη εβδομάδα.