Οι τρίχες του Brad Pitt, η scary Katie Holmes και μια... 11αδα για την Angelina Jolie

Οι τρίχες του Brad Pitt, η scary Katie Holmes και μια... 11αδα για την Angelina Jolie

Ο Μίστερ Χάιντ σχολιάζει την επικαιρότητα όπως της αξίζει.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνίας.

⁃ * Χαμός έγινε, που λες, με την Katie Holmes την περασμένη εβδομάδα, γιατί η πρώην κυρία Cruise έκανε τη βόλτα της αμακιγιάριστη. Και, η αλήθεια είναι ότι δεν βλεπόταν. Βέβαια, η άλλη μεγάλη αλήθεια είναι, πότε βλεπόταν η Holmes; Όπως και να το κάνεις δεν την έλεγες ποτέ ωραία (εκτός αν ήταν σε καμιά διαφήμιση που το photoshop το είχε κάνει το θαυματάκι του πάλι). Κατά τα άλλα ήταν η έννοια της ξενέρωτης star, που αν δεν είχε παντρευτεί τον Cruise μάλλον θα έπαιζε σε ταινίες «Scary Movie» και πολύ θα της ήταν.

⁃ * Ο Brad Pitt δεν έχει τέτοια προβλήματα. Όπως και να βγει η showbiz θα τον θαυμάσει και τα κοριτσάκια θα αναστενάξουν. Ότι έγινε, δηλαδή, και τώρα που κουρεύτηκε και όλοι είπαν πως ήταν πιο ωραίος από ποτέ. Ναι, τελικά ο Pitt είναι μεγάλος star στις... τρίχες. Κυριολεκτικά.

⁃ * Από την άλλη η σύντροφός του -και μητέρα 6 παιδιών- Angelina Jolie έχει άλλα πράγματα να σκεφτεί. Όπως να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί. Και γιατί όχι δηλαδή; Είναι τόσο κοντά στον στόχο της. Άλλα 5 θέλει και την έχει έτοιμη την... 11αδα για ποδοσφαιρική ομάδα.

* Στεναχώρια στη showbiz, πάρτι στον αντρικό πληθυσμό. Φήμες λένε πως η Sofia Vergara χώρισε (μάλλον για 27η φορά) από τον Nick Loeb. Και που είναι τα άσχημα τα νέα δηλαδή; Πόσο άσχημο είναι που ένα sex symbol είναι ελεύθερο; Μην χαλάτε άλλο τις αντρικές φαντασιώσεις.
Btw αν ισχύουν οι φήμες ότι χώρισαν γιατί ο Loeb κοιτούσε άλλες γυναίκες, τότε αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πόσο χαζοί είμαστε εμείς οι άντρες.

* Τι μου λες; Έμαθα πως ο Robert Pattinson δήλωσε ότι «είμαι ο μοναδικός στο Hollywood που δεν έχει κοιλιακούς»! Μην τρελαίνεσαι Robert. Τουλάχιστον δεν είσαι ο μοναδικός ατάλαντος του Hollywood. Έχει γεμίσει ο τόπος.

* Δεν τη λες μοντέλο, αλλά εκείνη δεν έχει κανένα πρόβλημα να το παίζει μοντέλο. Ο λόγος για τη Lana Del Rey που τολμάει να φοράει καυτό στενό σορτς, έστω κι αν τα μπούτια της νομίζεις ότι παθαίνουν ασφυξία. Τουλάχιστον είναι ακομπλεξάριστη. Και έτσι πρόσθεσε στο βιογραφικό της ένα ακόμα επίθετο που αρχίζει από «α», μετά τα (πάρε χαρτί και μολύβι και γράφε): ατάλαντη, άφωνη, άχρωμη, άσε μας κουκλίτσα μου!

* Ένα τελευταίο και έφυγα . Δεν είναι showbiz, αλλά δεν πειράζει. Που λες, την περασμένη εβδομάδα, το Queen αναρωτήθηκε αν «Χωράει ένα έγκλημα σε ένα ροζ site όπως το Queen;». Και πολύ σωστά απάντησε ότι χωράει. Γιατί τέτοιες πράξεις, όπως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν αφορά μόνο τους άντρες, τους αριστερούς, τους πολιτικοποιημένους, τους σοβαρούς και τους ψαγμένους. Αφορά όλους όσους δηλώνουν «άνθρωποι». Τόσο απλά.