Το Queen.gr σας πιάνει πρώτο τραπέζι πίστα στον Νίκο Βέρτη

Το Queen.gr σας πιάνει πρώτο τραπέζι πίστα στον Νίκο Βέρτη

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Queen.gr και κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για μια μοναδική βραδιά στο νυχτερινό κέντρο Fantasia παρέα με τον Νίκο Βέρτη.

Μπορεί οι εποχές που ζούμε να μην είναι και οι πιο ευοίωνες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να διασκεδάζουμε όταν μας δίνεται η ευκαιρία.

Το Queen.gr σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κέφι και μουσική, σε ένα από τα καλύτερα στέκια της νυχτερινής Αθήνας.

Ο Νίκος Βέρτης στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, με ένα κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, με αγαπημένες γνωστές χορευτικές και ερωτικές επιτυχίες, με τραγούδια του χθες και του σήμερα και με μοναδικό στόχο την απόλυτη διασκέδαση, αποτελεί εγγύηση για ένα βράδυ που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

Με τα καινούρια του τραγούδια «Είμαι Μαζί σου» και «Δεν με Σκέφτεσαι», και μαζί με το υπόλοιπο πετυχημένο και αγαπημένο ρεπερτόριό του, ξεσηκώνει κάθε βράδυ το κοινό προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Το Queen.gr σας κάνει δώρο 20 διπλές προσκλήσεις για αυτή τη Κυριακή 24 Ιουλίου 2011, ώστε να απολαύσετε μαζί με τη παρέα σας το μοναδικό πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη στο Fantasia (Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό). Η κλήρωση για τα ονόματα που θα μπουν στην guest list θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 14.00 και οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς αλλά και από σχετική ανάρτηση στο site. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα και να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Queen.gr και κερδίστε μια βραδιά στο καλύτερο νυχτερινό στέκι της πόλης, συντροφιά με έναν από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής.