Stikey: Το νέο ελληνικό αξεσουάρ που θα σας «λύσει» τα χέρια

Ερμιόνη Σαρρή
Stikey: Το νέο ελληνικό αξεσουάρ που θα σας «λύσει» τα χέρια

Λάτρεις των smartphone ενωθείτε!

Ένα νέο αξεσουάρ που από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Δημιουργοί του stikey είναι ο Ηλίας Καλογερόπουλος και ο Μελέτης Μιχελακάκης.Ως ιδρυτές της start-up dcubed στοχεύουν μέσω της crowdfunding πλατφόρμας, kickstarter, να αντλήσουν τα απαραίτητα κεφάλαια για την παραγωγή του.

Αυτό που πρώτα από όλα μας ενθουσίασε ήταν ότι το Stikey έχει σχεδιαστεί, αλλά και θα κατασκευαστεί στη Ελλάδα. Πρόκειται για ένα φορητό και πολυχρηστικό αξεσουάρ που προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες στους χρήστες των smartphones. Και ποιοι από εσάς άλλωστε δεν έχετε προσπαθήσει να στερεώσετε έστω και για ένα λεπτό το κινητό σας για να δείτε ένα βίντεο; Ναι ναι, το ξέρουμε πως δεν τα καταφέρατε και τόσο καλά.

Τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς χρησιμοποιώντας τον μαγνητισμό, το gadget αυτο θα λειτουργεί σα φορητή βάση για το κινητό σε οριζόντια και όρθια θέση (thanks God!). Και ακόμη δε μάθατε τίποτα. Το Stikey μπορεί πλέον να πάρει τη θέση του μπρελόκ σας και να το τοποθετείτε σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες. Έτσι θα το έχετε πάντα μαζί σας και φυσικά δε θα χάσετε ποτέ τα κλειδιά σας.

landscape3-536x536-480x480 a22c2
final-slider3-1600x800-75 815e1

Και το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος, αφού ο χειρότερος εχθρός όλων όσων αγαπούν να ακούν μουσική μέσω του κινητού τους, ήρθε η ώρα να αντιμετωπιστεί. Ο σχεδιασμός του stikey επιτρέπει την ασφαλή και γρήγορη τακτοποίηση των ακουστικών ή ακόμη και των καλωδίων του φορτιστή, ώστε να μην μπλέκονται και φθείρονται κατά τη μεταφορά τους. Πόσες φορές έχετε φυσήξει και ξεφυσήξει μέχρι να ξεμπερδέψετε τα ακουστικά σας; Οι δημιουργοί του μάλλον σας έχουν πετύχει αρκετές φορές κάπου εκεί έξω (όχι ότι εμείς πάμε πίσω) και βρήκαν τη... λύση.

tidy2-1200X1200-480x480 3fb96

Η συσκευασία του Stikey έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε μέρος της να μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το προϊόν, προσφέροντάς επιπλέον λειτουργικότητα. Η βάση της συσκευασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μαγνητικό σημείο στήριξης (mounting point) του κινητού για οριζόντιες επιφάνειες. Έτσι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να είναι δημιουργικοί, επιλέγοντας αυτοί πού θα το τοποθετήσουν.

packaging1-1200x1200-480x480 0d05b

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο kickstarter και σας περιμένει να το... εξερευνήσετε!

Διαβάστε ακόμη:

Say... cheese! Τα νέα παπούτσια για... selfies είναι εδώ

Please...smile: Τα 4 καλύτερα apps για να βγάζεις επιτυχημένες selfies