Μια καλοκαιρινή όαση στα Flocafé

Μια καλοκαιρινή όαση στα Flocafé

Γιατί κανείς δε μπορεί να ξεκολλήσει από τα Flocafé φέτος το καλοκαίρι;

Τα καλοκαίρια στην Αθήνα είναι δύσκολα για αυτούς που ξεμένουν στην πόλη. Ζέστη, ταλαιπωρία, νοσταλγία για τις αμμουδιές και τις θάλασσες της Ελλάδας και πάνω απ' όλα μία μόνιμη αναζήτηση για μικρές οάσεις που μπορούν να προσφέρουν τις ελάχιστες στιγμές ξεγνοιασιάς και ευτυχίας.

Και ενώ κάποιοι θα πίστευαν ότι θέλει πολύ κόπο για να βρεθεί ένα τέτοιο μέρος σε μία χαοτική πόλη, η αλήθεια είναι ότι τα Flocafé είναι η όαση για όλους.

Οι τρεις καλοκαιρινές φρέσκες λεμονάδες είναι η πραγματοποίηση κάθε δροσερής φαντασίωσης. Κλασική λεμονάδα που ξυπνά παιδικές αναμνήσεις για τους λάτρεις των παραδοσιακών γεύσεων, Frozen λεμονάδα για τους οπαδούς των καλοκαιρινών ροφημάτων τύπου γρανίτα και sparkling λεμονάδα με σόδα και διακριτικό άρωμα δυόσμου για όσους προτιμούν ένα πιο ελαφρύ ρόφημα με την αναζωογονητική γεύση του λεμονιού.

Επειδή όμως τα ροφήματα ικανοποιούν μόνο τη δίψα του θέρους, τα Flocafé φροντίζουν με τη νέα φρουτοσαλάτα τους να δώσουν την τέλεια απάντηση και στην καλοκαιρινή πείνα που απαιτεί ελαφρά γεύματα με έντονη γεύση και χρώμα. Οι τολμηροί που δεν υπολογίζουν τις θερμίδες μπορούν κάλλιστα να τη συνδυάσουν με μια μπάλα βανίλια Floca premium ice cream προσφέροντας στον εαυτό τους μια επιπλέον γευστική ανταμοιβή.

Και αν οι καλοκαιρινές λεμονάδες και τα φρέσκα φρούτα δεν αρκούν, ο Pannacotta Espresso Freddo by Lavazza είναι η νέα καλοκαιρινή πρόταση freddo των Flocafé που συνδυάζει επιτυχημένα τη δυνατή γεύση του καφέ με τη βελούδινη κρέμα πανακότα και τη γλύκα της καραμέλας!

Αν σας έχει ανοίξει και εσάς η όρεξη δεν έχετε παρά να τρέξετε στο πλησιέστερο Flocafé.