Δε σταματά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις! Η Blake Lively μαγεύει ξανά με το υπέροχο στυλ της

Δε σταματά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις! Η Blake Lively μαγεύει ξανά με το υπέροχο στυλ της

Η ίδια φωτογραφίζεται για το περιοδικό Hamptons

Τους τελευταίους μήνες είναι συνέχεια στο style radar μας. Η Blake Lively πραγματοποιεί διαρκώς άψογες εμφανίσεις, στο κόκκινο χαλί, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αλλά και όπου αλλού βρίσκεται! Αυτή τη φορά, η πανέμορφη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το Hamptons Magazine και το ειδικό τεύχος του για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου των Αμερικανών και κατάφερε γι' ακόμη μια φορά να μας αφήσει άφωνους με το ιδιαίτερο στυλ της.

Διάβασε κι αυτό:

Δεν έχεις δει πιο εντυπωσιακή έγκυο: Η Blake Lively μαγνήτισε τα βλέμματα με το look της

Φορώντας ένα αέρινιο μάξι φόρεμα σε ρομαντικό στυλ και με floral prints η σταρ ποζάρει για το περιοδικό και δε διστάζει να μιλήσει για τα μυστικά των red-carpet εμφανίσεών της.

Blake Lively 2 ab57e
Blake Lively 3 20558

"Οι Κάννες, για παράδειγμα, είναι παλιό Hollywood, glamorous, θρυλικό μέρος, έχει αέρα στην Côte d’Azur. Θέλεις να φοράς πράγματα που δείχνουν τέλεια με τον άνεμο, που δείχνουν όμορφα στον ήλιο, που σέρνονται σε μια μεγάλη σκάλα. Είναι το ίδιο πράγμα με το Met: Σκέφτεσαι τη σκάλα όπου μπορεί να απλωθεί το outfit σου. Βασικά, κοιτάζω το event από κινηματογραφική ματιά και σκέφτομαι 'Τι χαρακτήρα θέλω να ενσαρκώσω; Το κόκκινο χαλί δεν είναι η ζωή σου, οπότε πάντα ενσαρκώνεις ένα χαρακτήρα πάνω σε αυτό", αναφέρει η ίδια, ενώ συνεχίζει: "Το στυλ μου είναι η αντανάκλαση των εμπειριών μου και της διάθεσής μου, ποια είμαι και πού έχω ταξιδέψει", εξήγησε.