Ποιες πήραν «βραβείο στυλ» στα βραβεία CFDA;

Ποιες πήραν «βραβείο στυλ» στα βραβεία CFDA;

Την Δευτέρα στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε η ετήσια απονομή βραβείων από το Συμβούλιο των Αμερικανών Σχεδιαστών και φυσικά κάποιες κυρίες διέπρεψαν με τις εμφανίσεις τους.

Τη Δευτέρα στο gala που οργανώθηκε από το CFDA (Council of Fashion Designers of America), πέρα από τους μεγάλους νικητές όλα τα βλέμματα τράβηξαν και οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί. Εκεί δόθηκαν τα πραγματικά «βραβεία», όπου πολλές κυρίες διέπρεψαν με το στυλ τους. Οι επτά που εμείς διαλέξαμε ως πιο καλοντυμένες είναι:

Miranda_Kerr_cfda

Miranda Kerr: Μαύρο και χρυσό
Το μοντέλο της Victoria's Secret έκλεψε όλα τα βλέμματα φορώντας ένα σύνολο από την καινούργια resort συλλογή του Michael Kors. Μαύρο κορμάκι μαζί με μαύρη φούστα (και τα δύο από κασμίρι) σε συνδυασμό με μια χρυσή δερμάτινη ζώνη, ένα μαύρο clutch από πύθωνα, μαύρα σανδάλια με χρυσές λεπτομέρειες και χρυσά αξεσουάρ απογείωσαν το look της Miranda που απέδειξε πως τα μοντέλα αναδεικνύουν τα ρούχα καλύτερα από τον καθένα.

Kirsten_Dunst_cfda

Kirsten Dunst: Σικ ανδρόγυνο look
H ηθοποιός Kirsten Dunst δεν διάλεξε αυτή τη φορά μια Chanel δημιουργία, αλλά ένα κοστούμι του σχεδιαστή Patrik Ervell που συνδύασε με Prada pumps γόβες και Bvlgari αξεσουάρ. Απλά υπέροχη.

Alessandra_Ambrosio_cfda

Αlessandra Ambrosio: Κόκκινη λαίλαπα
Άλλο ένα μοντέλο που έλαμψε ήταν η χυμώδης Alessandra Ambrosio που έφτασε στη δεξίωση συνοδεύοντας τον Prabal Gurung φορώντας μια κατακόκκινη δημιουργία του με ουρά από τη συλλογή του επόμενου χειμώνα. Όταν μάλιστα έδειξε τη γυμνή της πλάτη στους φωτογράφους τα φλας πήραν φωτιά.

Karolina_Kurkova_cfda

Karolina Kurkova: Πούλια αλά Kylie Minogue
Θυμάστε την Kylie Minogue στο βιντεοκλίπ του «Can't get you out of my head»; Από εκεί μάλλον εμπνεύστηκε η Karolina Kurkova που φόρεσε μια ολόσωμη σμαραγδί φόρμα με κουκούλα της Diane Von Furstenberg σε συνδυασμό με Christian Louboutin ψηλοτάκουνα σανδάλια και Swarovski αξεσουάρ.

Lucy_liu_cfda

Lucy Liu: Μια εμφάνιση που αξίζει Oscar
Μπορεί το event αυτό να μην χρειαζόταν τόση επισημότητα, όμως, η ηθοποιός Lucy Liu του έδωσε και κατάλαβε. Το strapless φόρεμά με τα φτερά στρουθοκαμήλου που φορούσε ήταν μια δημιουργία της Monique Lhuillier από τη συλλογή του επόμενου χειμώνα και η Lucy το ανέδειξε κρατώντας ένα Swarovski clutch. Παρόλο που ήταν λίγο εκτός θέματος ήταν απαστράπτουσα.

Leelee_Sobieski_cfda

Leelee Sobieski: To απόλυτο ανδρόγυνο
Η ηθοποιός Leelee Sobieski φόρεσε ένα λευκό κοστούμι, δημιουργία του συζύγου της Adam Kimmel και ανέβασε το ανδρόγυνο στυλ μια σκάλα ψηλότερα. Με το ελαφρύ make up της και το κόκκινο κραγιόν της θύμιζε έντονα τη Sharon Stone και ήταν από τις σαγηνευτικότερες παρουσίες της βραδιάς.

Marcia_Cross_cfda

Marcia Cross: Μια «νοικοκυρά σε απόγνωση» με στυλ
Άλλη μια που επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα με πούλιες ήταν η Marcia Cross. H Bree Van De Kamp του αμερικανικού «Desperate Housewives» διάλεξε μια μπλε δημιουργία της Pamella Roland, που αν της τόνιζε λιγότερο το στήθος θα την κατέτασσε στο top 5.