H Anne Hathaway ακολουθεί high fashion δρόμο

H Anne Hathaway ακολουθεί high fashion δρόμο

Η Αμερικανίδα ηθοποιός φιγουράρει στις σελίδες του αυγουστιάτικου τεύχους του περιοδικού Harper's Bazaar φορώντας μόνο φθινοπωρινές δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων μόδας του πλανήτη.

Στο διπλό εξώφυλλο του τεύχους Αυγούστου του αμερικανικού Harper's Bazaar φιγουράρει η Αμερικανίδα ηθοποιός Anne Hathaway, που μετά την ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada», έχει συνδέσει το όνομά της άρρηκτα με τους πολυτελείς οίκους μόδας.

Η Anne, λοιπόν, που φωτογραφήθηκε από τον Alexi Lubomirski, τόσο στο εξώφυλλο όσο και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν τη συνέντευξη φορά δημιουργίες από τις νέες φθινοπωρινές συλλογές μόνο ευρωπαϊκών οίκων (μήπως η Αμερική ψηφίζει Ευρώπη;).

Στο διπλό εξώφυλλο η Ιταλία έχει την τιμητική της, καθώς η Anna ποζάρει φορώντας μια υπέροχη Gucci δημιουργία με διαφάνειες (που θέλουμε να δούμε και πάνω στην Florence Welch, νέα μούσα του οίκου) στο βασικό εξώφυλλο και ένα Miu Miu μαύρο φόρεμα διακοσμημένο με χρυσές λεπτομέρειες στο εξώφυλλο του τεύχους που θα λάβουν οι συνδρομητές.

Μέσα στο περιοδικό ένα λευκό φόρεμα με ουρά του οίκου Alexander McQueen και δημιουργίες των Prada, Chanel και MaxMara έχουν την τιμητική τους.