Ποιες κυρίες συνέλαβε η αστυνομία της μόδας στα φετινά MTV Video Music Awards;

Ποιες κυρίες συνέλαβε η αστυνομία της μόδας στα φετινά MTV Video Music Awards;

Οι πιο απογοητευτικές εμφανίσεις της λαμπερής βραδιάς.

Οι φετινές εμφανίσεις των κοριτσιών της μουσικής βιομηχανίας στα MTV Video Music Awards είχαν μία κοινή συνισταμένη. Στην πλειοψηφία τους θα μπορούσε κανείς να πει πως οι διάσημες star ισορρόπησαν μεταξύ του κιτς και του αστείου αγνοώντας προφανώς τις συμβουλές μίας ολόκληρης στρατιάς ανθρώπων οι οποίοι πληρώνονται για να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα για την εκάστοτε celebrity. Έτσι, η αστυνομία της μόδας κατάφερε σε μία περιπολία να συλλάβει σχεδόν όλα τα διάσημα κορίτσια που έδωσαν το παρών θυμίζοντας επιχείρηση σκούπα που σε καμία περίπτωση δε δικαιολογείται.


Η Nicki Minaj δείχνει σα ζωντανή φάρσα. Φορώντας ό, τι βρήκε μπροστά της από χειρουργική μάσκα, πολύχρωμες κάλτσες και παιδικά παιχνίδια, μέχρι γάζες, φιόγκους και οτιδήποτε άλλο χωράει ο νους σας.

spl309918_006


Η αιώνια μπεμπέκα Britney Spears δε μας απογοητεύει καθώς δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ καλοντυμένη. Φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα με παγέτες του οίκου Moschino και ένα ζευγάρι μαύρα βινύλ μποτάκια όχι μόνο δε μας άρεσε αλλά μας θύμισε κάποια εναλλακτική catwoman- αφέντρα.

spl309918_001


Η πάντα εκκεντρική Katy Perry έβαλε τα δυνατά της και τα αποκριάτικά της (ως συνήθως) λανσάροντας ένα φόρεμα του οίκου Atelier Versace και ψηλοτάκουνα Jimmy Choo. Το μόνο που κατάφερε ήταν να θυμίσει κάτ6ι από Άπω ανατολή και σε εμάς τις παλαιότερες εμφανίσεις της Gwen Stefani.

spl309920_011


Η Snooki διάλεξε ό, τι πιο στενό και κοντό θα μπορούσε να βρει, ξεχυλίζοντας με τρόπο που καθόλου δεν την κολάκευσε. Με extra μακριά νύχια γύπα, πολύχρωμα extensions, και χρυσαφένιες γόβες γεμάτες χρυσόσκονη, το σοκολατένιο κορίτσι θα πρέπει να προσπαθήσει σκληρά για να τα καταφέρει στο στίβο της μόδας.

spl309928_026


Τέλος, η Deena Nicole Cortese, που μας έρχεται επίσης από reality, θέλησε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και μάλλον τα κατάφερε. Φορώντας τα χρώματα του ουράνιο τόξου, και μάλιστα σε παγέτα που θα μπορούσε να είναι κοντή μπλούζα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, αλλά δυστυχώς για τους λάθος λόγους.

spl309928_008