Οι χειρότερες εμφανίσεις της Nicki Minaj (όχι ότι έχει και καλύτερες…)

Οι χειρότερες εμφανίσεις της Nicki Minaj (όχι ότι έχει και καλύτερες…)

Style icon ή απάτη της μόδας;

H Nicki Minaj, την οποία πολλοί αποκαλούν έγχρωμη Lady GaGa, έκανε φέτος δυναμική εμφάνιση στο χώρο της μουσικές με το album της «Pink Friday» που και στα μουσικά βραβεία σάρωσε και έκανε τη Nicki να αποκτήσει το τίτλο της καλύτερης και πιο στυλάτης rapper. Της ποιας;

Στο μουσικό κομμάτι στηρίζουμε τη Nicki, αλλά όσον αφορά στο στυλιστικό μπορούμε να πούμε με ευκολία πως η Nicki έχει τραβήξει τόσο πολύ τα όρια της εκκεντρικότητας που έχει ξεχειλώσει και έχει γίνει κιτσαρία εξτραορντινέρ. Οι προθέσεις της είναι προφανώς να κάνει κάποιο statement για την ντανταϊστική απόδοση της μόδας που θέλει να πείσει όλους πως προτιμά αλλά αυτό που καταφέρνει τελικά είναι απλά να κάνει αστείες εμφανίσεις που δεν έχουν κάποια λογική και concept όπως αυτές της Lady Gaga, αλλά εν τέλει τα outfit της είναι ένας λόγος για να την πιάσουμε στο «βρώμικο» στόμα μας.

Από το λεοπάρ Givenchy στα Grammys μέχρι το φόρεμα από ζαχαρωτά στα VMAs η Nicki είναι επιεικώς ένα τρολ του στυλ που πραγματικά δεν περνά απαρατήρητη για όλου τους λάθος λόγους. Ό,τι και γράψουμε πάντως η Nicki φαίνεται απτόητη από τις κριτικές και προσπαθεί να πείσει πως το στυλ της είναι μοναδικό. Τα συμπεράσματα δικά σας.