Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των British Fashion Awards

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των British Fashion Awards

Άστραψαν τα φλας για ακόμα μια φορά στο κόκκινο χαλί των χθεσινών και πιο σπουδαίων βραβείων μόδας.

Στο Savoy Hotel and Theatre του Λονδίνου έγιναν χθες βράδυ τα British Fashion Awards. Από το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν στο φημισμένο ξενοδοχείο τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου της μόδας.. από την Mary Katrantzou ως την Sarah Burton και την Stella Tennant. Οι σημαντικότεροι Bρετανοί σχεδιαστές, μοντέλα και fashion icons βρέθηκαν εκεί για να υποστηρίξουν την fashion industry. Κάποιες από αυτές τις παρουσίες ωστόσο έκλεψαν περισσότερο τις εντυπώσεις.

spl338053_058

Η Stella McCartney διάλεξε ένα εκπληκτικό jumpsuit από τη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012. To ρούχο σε ασπρόμαυρο καρό ήταν σεταρισμένο με ένα αντίστοιχο portfolio clutch, ενώ τα απλά μαύρα πέδιλα και το ίσιο μαλλί άφησαν πίσω την υπερβολή. Η McCartney παρέλαβε το red carpet βραβείο της καλύτερης σχεδιάστριας για το 2011.

spl338053_060

Ως άλλη Morticia Addams εμφανίστηκε η λατρεμένη Victoria Beckham. Φόρεσε ένα μακρύ μαύρο εξώπλατο φόρεμα με πλισέ φούστα από τη φθινοπωρινή συλλογή της 2011. Το χρώμα μπήκε στην εικόνα μέσα από τα κόκκινα νύχια της ενώ οι μαύρες Christian Louboutin γόβες εκτόξευσαν το στυλ. Λίγο gothic, αλλά πάντα με αψεγάδιαστο γούστο.

spl338053_042

Η Οlivia Palermo ήταν χαριτωμένη μέσα στο κομψό με κρόσια Matthew Williamson φόρεμα, το οποίο συνδύασε με εξαιρετικές ψηλοτάκουνες Topshop γόβες και αποκάλυψε τα όμορφα πόδια της. Συντηρητικό χτένισμα και σκουλαρίκια, βαμμένα κόκκινα νύχια και ένα clutch στους τόνους του μπλε που σπάει τη μονοτονία και παίζει άνετα με τάσεις και αποχρώσεις.

spl338053_047

Η Georgia May Jagger, που θεωρείται ήδη style icon, φόρεσε ένα glam φόρεμα Julien Macdonald που είχε πάνω του κάποιες Indian sparkly λεπτομέρειες. Οι μαύρες κλασικές γόβες και το ελαφρώς ατημέλητο μαλλί υπογράμμισαν την ηλικία της καθώς και την rock n roll (ή αλλιώς boho chic) εικόνα που πλασάρει τα τελευταία χρόνια.

spl338014_014

H Abbey Clancey φόρεσε μια μακριά μουσταρδί τουαλέτα και έκλεψε τις εντυπώσεις, μιας και το φόρεμα άφηνε ελεύθερο τον έναν ώμο ενώ τόνιζε λεπτομέρειες στα μανίκια και στο κάτω μέρος. Με τα μακριά ξανθά μαλλιά της και την τέλεια σιλουέτα έδωσε άλλη (πιο χολιγουντιανή) πνοή σε μια βραδιά που κυριάρχησε το hip, περισσότερο νεανικό ντύσιμο.

spl338053_048

Και αφήνουμε για τελευταία την ιέρεια του στυλ, Alexa Chung, που εννοείται πως παρέλαβε το βραβείο "British Style" για δεύτερη συνεχή χρονιά. Φόρεσε ένα κεντημένο μίνι φόρεμα Christopher Kane (με ασορτί clutch) και φλατ παπούτσια Charlotte Olympia, ενώ τα τόνισε με τα trends της σεζόν... δηλαδή messy μαλλιά με αφέλειες και μαύρο Chanel eyeliner.