Γιατί η Rihanna επέλεξε το κίτρινο φόρεμα που έγινε viral για το Met Gala;

Γιατί η Rihanna επέλεξε το κίτρινο φόρεμα που έγινε viral για το Met Gala;

Όλη η ιστορία πίσω από το φόρεμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Μπορεί η Rihanna να μην κατάφερε να βρεθεί στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες του Met Gala, όμως σίγουρα πέτυχε το σκοπό της. Η σταρ έγινε για μια ακόμη φορά πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης ολόκληρου του πλανήτη και το Guo Pei κίτρινο φόρεμά της είναι η στιγμή που όλοι θα θυμόμαστε από το λαμπερό event, σε ένα χρόνο από τώρα. Πώς λοιπόν έφτασε στην απόφαση να φορέσει ένα τέτοιο, τόσο εκκεντρικό φόρεμα;

rihanna-met-gala-2015-back ebf61

Η RiRi για μια ακόμη φορά μας απέδειξε ότι λατρεύει το online shopping! Η pop star μας εξέπληξε στα φετινά Grammys, όταν δήλωσε πως διάλεξε το Giambattista Valli φόρεμά της μέσω διαδικτύου και το Met Gala δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η τραγουδίστρια είχε δει το φόρεμα online και αποφάσισε πως αυτό ήταν το ιδανικό outfit για τη μεγάλη βραδιά με θέμα "China: Through the Looking Glass". Η σχεδιάστρια δε γνώριζε πολλά για τη Rihanna, μέχρι να τη γνωρίσει. Το μόνο που ήξερε όμως ήταν πως το εν λόγω φόρεμα της πήρε περίπου δύο χρόνια να κατασκευαστεί και πως δεν είχε φορεθεί ποτέ πριν από τη Rihanna. "Μόνο εκείνη θα μπορούσε να το φορέσει. Δεν μπορεί η οποιαδήποτε να χειριστεί αυτό το φόρεμα. Μόνο οι γυναίκες που έχουν την αυτοπεποίθηση μιας βασίλισσας θα μπορούσε να το φορέσει. Νιώθω πως είναι ένα φόρεμα φτιαγμένο για τη βασίλισσα της Κίνας", δήλωσε η Guo Pei.

MTI5OTY4Mzg4NTU3NTY1OTIy 96387

Το περιβόητο φόρεμα στην πασαρέλα, το 2010

Το φόρεμα πήρε περίπου 20 μήνες για να προσαρμοστεί στο σώμα της Rihanna και είναι φτιαγμένο από "πολύ χρυσό νήμα", όπως ανέφερε η σχεδιάστρια και γούνα αλεπούς. Όσο για το βάρος του; Η Rihanna παραδέχτηκε ότι το φόρεμα τη δυσκόλεψε αρκετά στο περπάτημα, πράγμα πολύ φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ζυγίζει 25 ολόκληρα κιλά!

Διαβάστε ακόμα

Κάτι μας θυμίζει... Η Kim Kardashian αντέγραψε τη Beyonce για το Met Gala look της!

Jennifer Lawrence & Kendall Jenner έκλεψαν την παράσταση στα after-parties του Met Gala

fashiondiaries247.blogspot.com