Η Olivia Palermo αποκαλύπτει ποιο είναι το κομμάτι που κάνει το στυλ της τόσο chic

Η Olivia Palermo αποκαλύπτει ποιο είναι το κομμάτι που κάνει το στυλ της τόσο chic

Αν το λέει μια από τις πιο στυλάτες γυναίκες του πλανήτη, μάλλον πρέπει να το κάνουμε κι εμείς!

Είναι κοινό μυστικό πως η Olivia Palermo έχει τόσο μοναδικό στυλ, όσο πολύ λίγες γυναίκες της showbiz. Η όμορφη σταρ μίλησε πρόσφατα στη Vogue Australia, με αφορμή τη νέα της συνεργασία με το ελβετικό brand Piaget και δε δίστασε να δώσει τη δική της χρυσή συμβουλή, στις γυναίκες που θέλουν τα looks τους να μοιάζουν πάντα ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

Ποιο είναι το δικό της μικρό στυλιστικό μυστικό; Η Olivia είπε στο περιοδικό πως δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι πριν προσθέσει ένα ακόμη κόσμημα στο σύνολό της. "Είναι η τελευταία πινελιά που ολοκληρώνει το look μου... Προσθέτει προσωπικότητα", δήλωσε η ίδια.

Δες επίσης: Olivia Palermo: Όλα τα στιλάτα looks της από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης!

 1726334 1460223099.640x0c 772cf
 1725787 1460154519.640x0c 4379e

φωτογραφίες: Vogue Australia

Φυσικά, όπως ερμηνεύουμε τη δήλωσή της, δεν εννοεί να κάνουμε υπερβολές με τα αξεσουάρ μας, αλλά τις φορές που επιλέγουμε λεπτά κοσμήματα, να ακολουθούμε την τάση του layering.

Αντικατάστησε λοιπόν τα μεγάλα, statement κοσμήματά σου με διακριτικές δημιουργίες, εφάρμοσε τη συμβουλή του street style icon και θα δεις το στυλ σου να μεταμορφώνεται. Εμείς ήδη το δοκιμάσαμε κι έχουμε να σου πούμε πως αυτό το tip της έκανε θαύματα!