Η Mary Katrantzou στο πιο ακριβό περιοδικό του κόσμου

Η Mary Katrantzou στο πιο ακριβό περιοδικό του κόσμου

Το «Nomenus Quarterly» αφιερώνει τις ακριβοθώρητες σελίδες του στο δικό μας κορίτσι.

Εν μέσω κρίσης, το πιο κατάλληλο περιοδικό για να αγοράσετε φαίνεται πως είναι το «Nomenus Quarterly». Πρόκειται για μία έκδοση που αφορά τις τέχνες, τη μόδα, τη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο, εξερευνώντας διαφορετικούς τρόπους προβολής και επεξεργασίας τους.


Το περιβόητο περιοδικό αρχικά τιμολογούνταν στην προσιτή τιμή των $2,500 για κάθε τεύχος, ο ιδρυτής του όμως Erik Madigan Heck, αποφάσισε πως η τιμή αυτή ήταν πολύ οικονομική γι' αυτό και αύξησε το κόστος κάθε τεύχους σε $6,500.

Μπορεί όλο αυτό να σας φαίνεται υπερβολικό για μία έκδοση που παράγει δέκα τεύχη κάθε φορά, αυτό όμως που είναι αξιοσημείωτο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το αφιέρωμα του εν λόγω περιοδικού στη δική μας σχεδιάστρια Mary Katrantzou.

Η ελληνίδα που έχει κάνει όλο τον κόσμο να παραμιλάει με τα ψηφιακά τυπώματα που δημιουργεί, συνδέοντας την αρχιτεκτονική με τη μόδα και την τέχνη με τη χρηστικότητα ενός ρούχου, κοσμεί με τη συλλογή της το τελευταίο τεύχος του Nomenus Quaterly.

Στολίζοντας με μοναδικό τρόπο τις σελίδες του editorial το οποίο εμπνέεται από τη ζωγραφική του 19ου αιώνα και των γάλλων ζωγράφων Pierre Bonnard και Edouard Vuillard, η καλοκαιρινή συλλογή της Mary φωτογραφίζεται από τον κορυφαίο Erik Madigan Heck δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να εκτιμηθεί και σαν έργο τέχνης.


Από το Queen.gr συγχαρητήρια στην ελληνίδα σχεδιάστρια που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας πως το ταλέντο και η εργατικότητα δε χάνονται και τις περισσότερες φορές αναγνωρίζονται με θεαματικά αποτελέσματα.