Louis Vuitton: από Μάιο χειμώνα

Louis Vuitton: από Μάιο χειμώνα

Πριν καν μπούμε στο καλοκαίρι ο οίκος Louis Vuitton μας δίνει μια μικρή γεύση απ' τον επόμενο χειμώνα με τις πρώτες εικόνες απ' τη διαφημιστική του καμπάνια για τον επόμενο χειμώνα.

Σίγουρα θυμάστε την πολυσυζητημένη παρουσίαση της συλλογής του οίκου Louis Vuitton για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2011-12 στο Παρίσι πριν μερικούς μήνες. Εκείνο το show με το μοναδικό styling και το υπερπαραγωγή concept, που η Kate Moss περπάτησε περήφανα -παρά την κυτταρίτιδα στα πόδια της-, απέδειξε γιατί ο Vuitton είναι στην κορυφή της λίστας με τους οίκους που βρίσκονται σε άνθιση. Η συνταγή της επιτυχίας αυτής έχει κυρίως τα εξής χαρακτηριστικά: πολυτέλεια, πολύ καλό styling, ευκολοφόρετα ρούχα, σέξι διάθεση και brand που διακρίνεται με την πρώτη ματιά όχι μόνο από τους ειδήμονες της μόδας.

Την καμπάνια αυτής της συλλογής -που σίγουρα θα ξεπουλήσει- ανέλαβε να φωτογραφίσει ο Steven Meisel, που φωτογράφισε και την ανοιξιάτικη διαφημιστική εκστρατεία του οίκου. Πρωταγωνίστριες σε αυτές τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι η Zuzanna Bijoch, η Daphne Groeneveld και η Anais Pouliot σε ένα φετιχιστικό concept. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες που αναμένουμε να κυκλοφορήσουν θα δούμε και την Ασιάτισσα Fei Fei Sun. Ακόμα είναι έτσι κι αλλιώς νωρίς, μιας και ο Vuitton είναι από τους πρώτους μεγάλους οίκους που είδαμε μέρος της καμπάνιας του για τον επόμενο χειμώνα.