Το ωραιότερο εξώφυλλο της ιαπωνικής Vogue;

Το ωραιότερο εξώφυλλο της ιαπωνικής Vogue;

To έχουμε δει εδώ και πολλές ημέρες, αλλά ήρθε η ώρα να το ξαναδούμε, γιατί ίσως είναι ένα από τα ωραιότερα εξώφυλλα της ιαπωνικής Vogue.

O λόγος για το τεύχος Αυγούστου της ιαπωνικής Vogue, στου οποίου το εξώφυλλο φιγουράρει η Daphne Groeneveld, που πριν καν ενηλικιωθεί έχει εγκαθιδρύσει το όνομα της στο χώρο της μόδας (πρόσφατα την είδαμε στη φωτογράφιση της resort συλλογής του οίκου Lanvin, στο τεύχος #124 του περιοδικού Numéro, στη φθινοπωρινή διαφημιστική καμπάνια του οίκου Louis Vuitton, αλλά και σε editorial της ιταλικής Vogue δια χειρός Meisel).

Αυτό, λοιπόν, το εξώφυλλο είναι ίσως το καλύτερο της σεζόν από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Πολλοί από εσάς μπορεί να διαφωνήσουν, ίσως γιατί το λευκό φόντο τους θυμίζει δουλειά αρχάριου φωτογράφου, όμως σε μια φωτογράφιση το παν είναι το πνεύμα της δημιουργίας που αποπνέει.

Και εδώ είναι που έχουμε τη δημιουργία σε έξαρση. Ο Mario Sorrenti αποτύπωσε υπέροχα τα εξαιρετικά styling, μαλλιά και μακιγιάζ της Daphne που φορά μια φθινοπωρινή δημιουργία του οίκου Miu Miu και με τα ντεκαπαρισμένα φρύδια της και τα παράξενα χείλια της απλά μαγνητίζει. Μάλιστα, παρόλο, που τα γραφικά σε αυτό το εξώφυλλο είναι πολλά, τελικά δεν καταφέρνουν να αποσπάσουν το βλέμμα από την κύρια εικόνα. Και αυτό λέγεται επιτυχία!