Η Kate Moss εξώφυλλο στην πατρίδα της ξανά

Η Kate Moss εξώφυλλο στην πατρίδα της ξανά

Το ότι η Kate Moss φιγουράρει στο εξώφυλλο περιοδικού μόδας δεν είναι κάτι καινούργιο, όμως το νέο είναι πως αυτή τη φορά είναι παντρεμένη.

Μπορεί η Kate Moss την Παρασκευή να παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Jamie Hince, να «πάρταρε» με τους φίλους της στο τριήμερο γαμήλιο γλέντι της «Mosstock» και αυτή τη στιγμή να απολαμβάνει το μήνα του μέλιτος στο Timbuktu, όμως, τίποτα δεν την εμποδίζει από το να πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue Αυγούστου, φωτογραφημένη από τον Mario Testino.

Στο εν λόγω εξώφυλλο η Kate απαστράπτουσα φορά μια Miu Miu δημιουργία, ενώ στο editorial αναμένεται να φορά μόνο high fashion ρούχα, όπως του πολυτελή οίκου Louis Vuitton. Λέτε να τη δούμε να φορά Galliano ξανά;

H Kate, που ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της από την νέα καμπάνια για τη συλλογή από τσάντες που υπογράφει σε συνεργασία με τον γαλλικό οίκο Longchamp, θα πρωταγωνιστεί και στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue του τεύχους Σεπτεμβρίου που θα περιλαμβάνει και τις φωτογραφίες της από τον γάμο της με την υπογραφή του Mario Testino.