Andrej Pejic ή μήπως καλύτερα Marilyn Monroe;

Andrej Pejic ή μήπως καλύτερα Marilyn Monroe;

Το μοντέλο Andrej Pejic συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον μας και αυτή τη φορά μεταμορφώνεται σε σέξι Marilyn Monroe.

Έχουμε βαρεθεί να τον αποκαλούμε έτσι, αλλά και αυτός δε μας αφήνει να αγιάσουμε. Ό λόγος για το αρσενικοθήλυκο αγόρι με ρίζες από την Αυστραλία και τη Σερβία, Andrej Pejic, που αυτή τη φορά σαγηνεύει και αποπλανεί το φακό μεταμφιεσμένος σε Marilyn Monroe.

Στο βίντεο αυτό που γυρίστηκε για λογαριασμό του διαδικτυακού Love Cat magazine υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Jenna Elizabeth –στο βιογραφικό της υπάρχει και συνεργασία με τον διάσημο φωτογράφο Terry Richardson- και τη στυλιστική πινελιά της γνωστής πορφυρομαλλούσας Patricia Field, o Andrej πολύ εύκολα μεταμορφώνεται στη φιλήδονη φιγούρα της Norma Jean Baker, ή αν προτιμάτε Marilyn Monroe και αποπλανεί σαν μια νέα σέξι γατούλα.

Το φιλμ αυτό, στο οποίο παρελαύνουν και μερικοί από τους υποτιθέμενους μνηστήρες της Marilyn, εξετάζει στην ουσία την εικόνα της iconic star ως σεξουαλικό σύμβολο και διερευνά τις κοινωνικές επιπτώσεις του τύπου γυναίκας «σέξι γατούλα».

Και αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολές, δείτε το βίντεο για να πειστείτε.