Ένα fashion event που δεν πρέπει να χάσετε

Ένα fashion event που δεν πρέπει να χάσετε

Η Diesel σας προσκαλεί την Πέμπτη 15/12 στο κατάστημα Κολωνακίου (Σκουφά 3 Κολωνάκι) 18.00 με 21.00 να δείτε από κοντά τη νέα της συλλογή στο κατάστημα της στο Κολωνάκι σε ένα super event! Η stylist του Queen.gr θα δίνει tips για τα Diesel που σας ταιριάζουν και ο γνωστός Alex Κάβδας από την «Ελένη» θα σας κάνει παρέα στα decks.

Το αγαπημένο μας brand, Diesel διοργανώνει ένα μεγάλο event για να μπορέσετε να δείτε από κοντά τη νέα συλλογή στο flagship store της Diesel στο Κολωνάκι. Η νέα συλλογή θα είναι στο κατάστημα για να τη δείτε, να την ακουμπήσετε και να τη δοκιμάσετε, αλλά τα happening του event δεν τελειώνουν εκεί.

Η στυλίστρια του Queen.gr, D'Arcy Foxx θα βρεθεί στο κατάστημα για να σας δώσει στυλιστικές συμβουλές και να σας προτείνει jeans και ρούχα που ταιριάζουν το δικό σας σωματότυπο και στυλ και ο φωτογράφος μας, Dreamer να τραβήξει φωτογραφίες από όλες τις στυλάτες παρουσίες του event. Στη μουσική θα είναι ο γνωστός από την εκπομπή «Ελένη», Alex Κάβδας που θα παίξει αγαπημένα τραγούδια και θα δώσει το ρυθμό στο πιο fashion event, ενώ θα προσφερθούν και free δροσιστικά ποτά.

Ένα fashion event που δεν μπορείτε να χάσετε.