Τέρμα τα στοιχήματα για τον αντικαταστάτη του Galliano στον οίκο Dior

Τέρμα τα στοιχήματα για τον αντικαταστάτη του Galliano στον οίκο Dior

Όποιος πρόλαβε στοιχημάτισε, καθώς τελείωσεσε η διαδικασία στοιχημάτων για τον αντικαταστάτη του Galliano στον Dior.

Μάλλον σύντομα θα μάθουμε τον αντικαταστάτη του John Galliano στον οίκο Dior, καθώς όλες οι εταιρείες στοιχημάτων σταμάτησαν να δέχονται στοιχήματα και όπως γίνεται και στο ποδόσφαιρο, λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας και μάθουμε το αποτέλεσμα σταματούν και τα στοιχήματα.

Μάλιστα ενώ στην αρχή, την πρώτη Μαρτίου που ξεκίνησε η διαδικασία στοιχημάτων, η απόδοση για τον Riccardo Tisci ήταν 4.00, τη Δευτέρα που έκλεισε η στρόφιγγα των στοιχημάτων η απόδοση του κυρίου Tisci είχε φτάσει το 1.75, καθιστώντας τον το απόλυτο φαβορί (ως γνωστόν όσο πιο κοντά είναι μια απόδοση στη μονάδα, τόσος πιο πιθανό είναι να επιβεβαιωθεί). Έτσι, λοιπόν, και ενώ όλοι πόνταραν τα χρήματα τους στον σχεδιαστή του οίκου Givenchy, ως τον αντικαταστάτη του John Galliano στον οίκο Dior, η LVMH, η εταιρεία-κολοσσός που έχει στην κατοχή της και τους δύο οίκους μόδας, δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση τηρώντας σιγή ισχύος.

Όσων αφορά τον οίκο Givenchy που θα μείνει χήρος, αν μεταφερθεί ο Riccardo Tisci στον Dior, το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό του σχεδιαστή Olivier Theyskens και φυσικά τα στοιχήματα έχουν και πάλι ήδη αρχίσει.