Ποια διάσημη χαρακτήρισε τον στυλίστα της Miley Cyrus «άχρηστο»;

Ποια διάσημη χαρακτήρισε τον στυλίστα της Miley Cyrus «άχρηστο»;

Το rock icon των 90's βάζει στο στόχαστρο την πολυσυζητημένη σταρ

Στην ρωσική έκδοση του περιοδικού Interview μίλησε η εν λόγω σταρ για το grunge, τις δικές της fashion επιρροές αλλά και τις Miley Cyrus και Katy Perry. Ο λόγος για την Courtney Love, η οποία είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια της, και λέει πάντα αυτό που πιστεύει.

courtney mesa

Τι σου αρέσει να φοράς;
«Προσπαθώ να είμαι απλή και chic, γιατί αυτό το στυλ ταιριάζει περισσότερο με την ηλικία μου, αλλά θέλω και να φοράω χαριτωμένα φορέματα. Λατρεύω τους οίκους Marchesa και Calvin Klein, τα φορέματα του Michael Kors, και του οίκου Chanel, που συνδυάζει βικτοριανές λεπτομέρειες με το στυλ των flappers. Δεν είμαι η Daphne Guinness, ούτε έχω να αποδείξω πολλά πράγματα στη rock σκηνή. Αλλά για τη νέα μου καριέρα, την επιστροφή μου στην μεγάλη οθόνη, πρέπει να δείχνω chic με νεανικές λεπτομέρειες, όπως αυτές που με εμπνέουν για την δική μου σειρά ρούχων. Μου αρέσει πολύ το boho στυλ, αλλά υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που φοριέται. Μου αρέσουν οι δημιουργίες των οίκων Jason Wu, Altuzzara, Valentino και Westwood αλλά και ο Saint Laurent».

Πώς σου φαίνεται η επαναφορά του grunge στη μόδα; Σου φαίνεται ωραία, ή έχεις σοχαθεί να το βλέπεις παντού;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπω παντού. Πάντα δένω ένα καρό πουκάμισο στη μέση μου. Είμαι κλασική, υπό μία έννοια. Πάντως, το επόμενο street trend που βλέπω να αποτελεί έμπνευση πολλών σχεδιαστών είναι το crust punk».

Τι πιστεύεις για τη Miley Cyrus;
«Έχει άχρηστο στυλίστα. Τουλάχιστον η Katy Perry ζει στον δικό της, παρανοϊκό κόσμο, και τα παιδιά το λατρεύουν. Μου άρεσε η Katy όταν είχε κατάμαυρα μαλλιά και συνόδευε τον Glen Ballard στα events. Καταστράφηκε την στιγμή που υπέγραψε στην Capitol Records. Δούλεψε πολύ σκληρά για μία καριέρα που βρίσκω τόσο βαρετή που είναι κάπως αξιοθρήνητη, αλλά οι στυλιστικές επιλογές της προφανώς της αρέσουν. Η Miley με έκανε να γελάω ατελείωτα με την εμφάνισή της στα Video Music Awards».

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε την εφιαλτική όψη της Courtney Love χωρίς μακιγιάζ!
Kurt Cobain - Courtney Love: Ο πιο rock-punk, ανατρεπτικός γάμος που έχετε δει
Courtney Love: η περιθωριακή σύζυγος του Kurt Cobain λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων και μας εντυπωσιάζει θετικά