Οι πιο εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες

Οι πιο εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες

Ένα ταξίδι στο...εξωτερικό

Τα Χριστούγεννα θέλουν φώτα, μουσική, χιόνι, Αϊ Βασίληδες, δέντρα αλλά και εντυπωσιακές βιτρίνες που σε κάθε γωνιά μας θυμίζουν την όμορφη αυτή γιορτή.


Είπαμε λοιπόν να σας παρουσιάσουμε τις πιο εντυπωσιακές- μαγικές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες. Μάλιστα για τα μεγάλα πολυκαταστήματα οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες δεν είναι μια απλή υπόθεση. Χρειάζεται ένας ολόκληρος χρόνος μέχρι να αποφασίσουν το θέμα που θα αναβιώσουν όπως π.χ ένα παραμύθι και επιστρατεύονται από αρχιτέκτονες μέχρι ζαχαροπλάστες για την κατασκευή τους.


Selfridges: Για φέτος το θέμα του πολύ γνωστού και πανάκριβου καταστήματος είναι η "Λίστα των επιθυμιών". Στις βιτρίνες βλέπετε αντικείμενα όπως παπούτσια διάσημων οίκων σε τρισδιάστατη έκδοση μέσα σε ένα απίστευτα χιονισμένο τοπίο, που θα ήθελες έστω για ένα λεπτό να βρεθεί μέσα σε αυτό.
Tiffany: Και ποιός δεν θα ήθελε να ζήσει έστω και μια μέρα σε αυτό το απίθανο κουκλόσπιτο. Χιονισμένοι δρόμοι και βέβαια τα κλασσικά κουτιά του Tiffany.
Mulberry: Σε αυτή τη βιτρίνα βλέπετε μια εκδοχή της Βρετανικής εξοχής, χιονισμένη με αλεπούδες και κύκνους πάνω σε μια παγωμένη λίμνη. Ονειρεμένη.
Louis Vuitton: Η γαλλική φινέτσα στο μεγαλείο της. Σε αυτή την περίπτωση στήθηκε ένα ...παιχνίδι με χήνες, φίδια και σκάλες ενώ τα κουτιά της οίκου με τις εορταστικές τους κορδέλες μας θυμίζουν ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα.
Harrods: Στα Harrods τώρα στήθηκε ένα ολόκληρο τραίνο το Harrods Express με τους...επιβάτες του να παρουσιάζουν υπέροχα ρούχα και κοσμήματα.
Ralph Lauren: Μια βιτρίνα κλασσική - θεατρική με μια κούκλα στη μέση που φορά μια μαύρη τουαλέτα ενώ στο φόντο υπάρχει μια κόκκινη κουρτίνα και η σκάλα μιας έπαυλης στολισμένη χριστουγεννιάτικα.