Λάμπουν και χωρίς μακιγιάζ! Δείτε τη selfie των Kendall Jenner και Cara Delevingne

Βιβή Αγγελάκη
Λάμπουν και χωρίς μακιγιάζ! Δείτε τη selfie των Kendall Jenner και Cara Delevingne

Το τόλμησαν!


Αναμφισβήτητα, πρόκειται για τα δύο πιο πολυσυζητημένα supermodels, που το τελευταίο τουλάχιστον διάστημα απασχολούν τα μέσα σε κάθε τους εμφάνισή, τόσο με τις στιλιστικές τους επιλογές όσο και με τα καμώματά τους. Μάλιστα, μετά το Metriers d'Art show στο Salzburg της Αυστρίας, όπου ο οίκος Chanel παρουσίασε τη συλλογή Pre - Autumn/Winter 2015-16, η Kendal και η Cara φαίνεται να έχουν γίνει αχώριστες. Εξάλλου, ας μη ξεχνάμε ότι και οι δύο είναι στην ίδια περίπου ηλικία, οπότε έχουν κοινά ενδιαφέροντα και περνούν πολλές ώρες μαζί!

Παρόλο, λοιπόν, που τις περισσότερες φορές τις βλέπουμε βαμμένες για τις ανάγκες των shows, η 19χρονη Kendall και 22χρονη Cara, ακολουθώντας το παράδειγμα μεγάλων stars του Hollywood, βγάζουν μια makeup-free selfie με τη διεθνούς φήμης makeup artist, Pat McGrathreal και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία.

klfgjslof

Με αψεγάδιαστη, πορσελάνινη επιδερμίδα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ψεύτικες βλεφαρίδες ή ό,τι άλλο συνήθιζαν να φορούν στις εντυπωσιακές δημόσιες εμφανίσεις τους, αποδεικνύουν πως κάθε γυναίκα μπορεί να ακτινοβολεί και χωρίς να βάφεται υπερβολικά, αρκεί να φροντίζει να ενυδατώνει την επιδερμίδα της!

Η Kendall ανέβασε μάλιστα τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους 16 εκατομμύρια followers της και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια! Εσεις τι θα λέγατε για μια selfie χωρίς ίχνος make up;

Διαβάστε ακόμη:

Sienna Miller: Ποια διάσημη ηθοποιός αντιγράφει ευλαβικά το look της;

Εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό της ημέρας για τέλεια επιδερμίδα: Δείτε τι κάνει αυτή η σταρ!