Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δείτε τη νέα, «φραουλένια» απόχρωση των μαλλιών της!

Βιβή Αγγελάκη
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δείτε τη νέα, «φραουλένια» απόχρωση των μαλλιών της!

Το τόλμησε και πολύ μας αρέσει...

Ποιος είπε ότι μεγάλες αλλαγές εν όψει Άνοιξης, κάνουν μόνο οι stars του Hollywood; Οι celebrity κυρίες της ελληνικής showbiz είναι εδώ, τολμώντας εξίσου θεαματικές μεταβολές στο look τους. Έτσι, μετά τη Hilary Duff και το hairlook γοργόνας, που υιοθέτησε, βάφοντας τα μαλλιά της τιρκουάζ, η δική μας Πηνελόπη Αναστασοπούλου τολμά κάτι αντίστοιχο...

spl987986 003 7b9cb fca0f

Με ένα ροκ αλλά και sexy αέρα να αποπνέει κάθε εμφάνισή της, η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει αποδείξει ότι είναι μια γυναίκα που δε φοβήθηκε ποτέ τις αλλαγές στην εμφάνισή της, πόσο μάλλον στα μαλλιά της.

e0f46dcec9e52eda61d43c4f53da387c b490b

Κι ενώ η ίδια κατά το παρελθόν υπήρξε μια από τις πιο εκρηκτικά όμορφες κοκκινομάλλες κάνοντας πολλές από εσάς να επισκεφτείτε το κομμωτήριό σας προκειμένου να αποκτήσετε αυτή την απόχρωση στα μαλλιά σας... για αυτή την Άνοιξη αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της στο χρώμα της φράουλας- και πολύ μας αρέσει!

968full-pinelopi-anastasopoulou fe659


Ακολουθώντας ένα από τα πιο hot trend της σεζόν που θέλει τα παστελ χρώματα και στα μαλλιά μας... η Πηνελόπη έκανε την έκπληξη λέγοντας ΝΑΙ σε κάτι που υπό άλλες συνθήκες λίγες θα τολμούσαν!

drtvrty 71e43


Μάλιστα, η χαρά της ήταν έκδηλη μιας και στο λογαριασμό της στο Instagram σχολίασε «Surprise!! #strawberry #yeap», αποσπώντας τα θετικά σχόλια χιλιάδων fans της.

Διαβάστε ακόμη:

«Αναβαθμίστε» τον απλό κότσο σας όπως η Gigi Hadid!

Πρωταπριλιάτικη φάρσα ή αλήθεια; H Katy Perry έκοψε τα μαλλιά της αγορίστικα!