Η Beyoncé για άλλη μια φορά απογειώνει το nail art!

Βιβή Αγγελάκη
Η Beyoncé για άλλη μια φορά απογειώνει το nail art!

Δείτε πρώτες τη  νέα συλλογή με nail wraps που μόλις κυκλοφόρησε

 

Είναι μια star που αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες – χωρίς υπερβολή- ανά τον κόσμο. Τόσο οι καμπύλες της, όσο οι ενδυματολογικές και beauty επιλογές της στο κόκκινο χαλί και στην καθημερινότητά της αλλά πάνω από όλα η αμεσότητα που έχει με το κοινό της είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που δικαιολογούν το τίτλο της ως Queen Bey!

Σε κάθε εμφάνισή της ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων, ενώ δεν ξεχνά να περιποιείται τον εαυτό της από την κορυφή έως τα νύχια! Μάλιστα, η αγάπη της για τη nail art την οδήγησε τον περασμένο χρόνο σε μια συνεργασία έκπληξη με τη μανικιουρίστα της Lisa Logan και το beauty brand NCLA, δημιουργώντας μια νέα συλλογή με nail wraps ( αυτοκόλλητα για τα νύχια) , που ενθουσίασε τους fans της, παγκοσμίως.

Αυτή τη φορά η Beyoncé εμπλούτισε την ίδια υπάρχουσα συλλογή της μια νέα, δροσερή σειρά από 3 σχέδια με κύρια χαρακτηριστικά τους τις γραμμές , τη δαντέλα αλλά και cool prints σε ιδιαίτερες χρωματικές αποχρώσεις- ότι πρέπει για τα ανοιξιάτικα beauty looks μας!

Η σειρά «Beyhive» έχει έντονες χρυσές- μαύρες αποχρώσεις, θυμίζοντας έντονα κυψέλες μελισσών.

e56ume67i6 c8972

Η σειρά «Candy paint» αντλεί την έμπνευσή της από το look της Bey στο videoclip του τραγουδιού της «Blow», παίζοντας κυρίως ανάμεσα σε navy και κίτρινα prints.

jetyimry7 fb958

Μαύρη δαντέλα, κόκκινα τριαντάφυλλα, ασπρόμαυρες ρίγες, μεταλλικές χρυσές λεπτομέρειες συνδυάζονται στη σειρά «Cat- Calls on Cat-Walks» η οποία αντλεί την έμπνευσή της από το styling και το ύφος του videoclip για το τραγούδι της «Haunted».

56734h68 3ca69

Εσάς ποια σειρά σας άρεσε;