Χθες βράδυ συναντήσαμε την Ελένη Μενεγάκη και σου έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Βιβή Αγγελάκη
Χθες βράδυ συναντήσαμε την Ελένη Μενεγάκη και σου έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Πήγαμε στην avant premiere της διαφημιστικής ταινίας «Mythical Blonde» που πρωταγωνιστεί!

Είναι η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού εδώ και χρόνια (και δική μας, εδώ στο queen), είναι πανέμορφη ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ (σε αυτό βοηθούν τα υπέροχα φυσικά χαρακτηριστικά της) , είναι πρέσβειρα της L'Oréal Paris, κατέχει τον τίτλο του beauty icon και αν κάτι μπορεί να χαρακτηρίσει το beauty look της – εκτός από τα ροζ κραγιόν που υπεραγαπά και το δείχνει- είναι το λαμπερό, «μυθικό» ξανθό χρώμα των μαλλιών της!


Όσα χρόνια κι αν περάσουν, λοιπόν, τα λαμπερά μαλλιά της «Ωραίας Ελένης» είναι αυτά που είτε έχεις βαμμένα μαλλιά (ιδιαίτερα ξανθά) είτε όχι, έχεις ζηλέψει κάποια στιγμή στη ζωή σου και έχεις αναρωτηθεί για το ποια είναι ακριβώς η απόχρωσή τους!

12714227 1017491154989588 1068053175 n c1462


Και κάπως έτσι, χθες βράδυ, βρεθήκαμε στη λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε η L'Oréal Paris στη Γαλλική Πρεσβεία προκειμένου να παρακολουθήσουμε την avant premiere της διαφημιστικής ταινίας «Mythical Blonde», πρωταγωνίστρια της οποίας δεν ήταν άλλη από την Ελένη Μενεγάκη και το μυθικό ξανθό των μαλλιών της!

DSC 1334 rt HR e8dbb


Η Ελένη μίλησε λοιπόν, για τη δεύτερη συνεργασία της με το αγαπημένο beauty brand πολλών γυναικών, τη L'Oréal Paris, αποκαλύπτοντας τα πάντα για το δικό της, χαρακτηριστικό ξανθό Excellence, και εμείς ήμασταν εκεί για να σου μεταφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες (stay tuned στο queen)!

12713963 1017498261655544 509416616 n 4fcd4


Κι ενώ στο παρελθόν, είχα την ευκαιρία να την συναντήσω, κάθε φορά μένω έκπληκτη για το πόσο προσιτή, ευδιάθετη , χαμογελαστή, γλυκιά και ενημερωμένη (μπαίνει και στο queen) για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς είναι! Φυσικά, δεν παραλείψαμε να "σελφάρουμε" και να μας στείλει πολλά γλυκά φιλιά !

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες στη gallery!